Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

E. Κρύσταλλοι Συνείδησης


Ε μότο Μασαρού!

Το μυστικό μήνυμα του νερού.

Τα τραγούδια του νερού!

Είναι γνωστό ότι το νερό έλκυε το ενδιαφέρον του ανθρώπου από την αρχαιότητα, θεωρούμενο ως «πηγή ζωής».αλλά και μέσον εξαγνισμού και θεραπείας της ψυχής και του σώματος.

Αυτή η καθαρά ενεργειακή διάσταση του νερού- με εξαίρεση τα πειράματα του Σαουμπεργκερ και του Ράιχ- περιφρονήθηκε τον 19ο και τον 20ο αιώνα, μετά την υλιστική κατεύθυνση που επικράτησε στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας.

Επιπροσθέτως, παρά το γέρονός, ότι τις τελευταίες δεκαετίες η κβαντική φυσική άνοιξε νέους ορίζοντες στην κατανόηση της ενεργειακής φύσης της πραγματικότητας μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε καμία έγκυρη μέθοδος η κάποιο επιστημονικό όργανο που θα μπορούσε να αποτυπώσει σε μετρήσιμα μεγέθη , τις οποίες μεταβολές επέφεραν στο νερό οι διάφορες λεπτοφυείς ψυχικές ενέργειες.

Το παρόν βιβλίο επαναφέρει θεαματικά την μυστικιστική διάσταση του νερού βασισμένη στην πιο προηγμένη τεχνολογία για να παρατηρήσουμε αλλά και να αξιολογήσουμε τις αλλαγές που υφίσταται το νερό όταν τεθεί υπό την επίδραση συγκεκριμένων ερεθισμάτων.
Έτσι αποδεικνύεται πλέον επιστημονικά ότι η ενέργεια του περιβάλλοντος, η μουσικη,αλλα και τα λόγια , οι σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, επηρεάζουν άμεσα την δομή των κρυστάλλων του νερού, το οποίο κυριολεκτικά αισθάνεται και αντιδρά σαν ζωντανή οντότητα!

Οι θεραπευτικές και ψυχοθεραπευτικές προεκτάσεις των εκπληκτικών αυτών πειραμάτων του δρος Εμότο είναι τεράστιες, δεδομένου ότι και το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά το μεγάλο μέρος του από νερό.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό .
Εάν το νερό είναι ζωντανό, έχοντας την ικανότητα να σκέφτεται, να αισθάνεται και ν’αντιδρά στα ανθρώπινα συναισθήματα, τότε οδηγούμαστε σε μια νέα και καθ’όλα ανατρεπτική θεώρηση για τον σύμπαν και τις ενέργειες που το γεννούν και καθορίζουν τον παράγοντα συνείδηση.

Και αν η συνείδηση είναι κάτι το οποίο υπερβαίνει τους περιορισμούς του χώρου, εμποτίζοντας ακόμη και την «άψυχη» ύλη, ποιο είναι το πεδίο μέσω του οποίου διαδίδεται και ποια η «ουσία» από την οποία αποτελείται?

Όλα αυτά οδηγούν στην αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας νέας φυσικής που, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στην επιστήμη και την αρχαία σοφία, θα «ξαναδεί «την φύση μ’ένα νέο μάτι, πιο ευρύ πιο απροκατάλυπτο και πιο πνευματικό...


Ποιό τραγούδι θα σιγο- ψιθυρίσουμε σήμερα σένα ποτήρι νερό;


Άσπρα καράβια τα ονειρά μας...
Λάϊον
21ος Αιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;