Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2008

Α. Μαγικές ασκήσεις για την ΔήμητραΑ. Δήμητρα, Γη -Μητέρα:
Η Μεγάλη Αγαπημένη!

Μια μικρούλα στρογγυλή σφαίρα, γαλαζοπράσινη, τρέχει συνέχεια σε ένα απέραντο σύμπαν, με πολύ μεγάλες ταχύτητες και χορεύοντας με ένα μαγευτικό ρυθμό,γύρω από τον εαυτό της, γύρω από τον ήλιο και ακολουθώντας τον, στο μεγάλο ταξίδι ...με ένα σπειροειδή έλικα.
Είναι το σπίτι μας, η κατοικία, είναι η προστασία μας, είναι η Ζωή και η Αγάπη για όλα τα πλάσματα που βιώνουν τη ύπαρξη… πάνω της.
Είναι η μεγάλη αγκαλιά!Είναι το πράσινο… το γαλάζιο, οι βράχοι, τα βουνά και οι κάμποι.
Κάνει τους Ταύρους να στέκουν και να πατούν γερά στα πόδια τους, σαν τον Ανταίο και να είναι ανίκητοι, όσο βρίσκονται σε επαφή με το έδαφος της.
Ξεκίνησε από Γαία, πέρασε στην φάση της Ρέας, μετά έγινε Δήμητρα και το μεγάλο δώρο της θεάς η μονάκριβη και πολύτιμη κόρη της, η Περσεφόνη, η ψυχή του ανθρώπου.Τα τέσσερα στοιχεία νερό φωτιά χώμα και αέρας την αποτελούν και συνθέτουν όλα τα όντα.
Η Αύρα της περικλείει τον ζωδιακό ,την ζώνη της εκλειπτικής, γύρω της.
Ο ωροσκόπος της πλησιάζει τον πεδίο του Υδροχόου, με τουςΥδροχόους στο προσκήνιο,
τους Αιγόκερους στο παρασκήνιο του 12 οίκου, τον Πλούτωνα από τον Σκορπιό να εποπτεύει από τον 10 οίκο,
ο δε Λέων, να αναλαμβάνει όλα τα θέματα των συνεργασιών και τα σκηνικά της παράστασης, από τον 7 και οι Ταύροι την οικολογική εκστρατεία του 4ου οίκου
…. για τα επόμενα 2000 χρόνια.

Τα ενεργειακό της κέντρο, είναι στο λαιμό του ανθρώπου, στην περιοχή του σημαντικού θυρεοειδούς αδένα και επηρεάζει την φωνή,
προδίδοντας όλα τα ενεργειακά αποθέματα του.
Το βιοχημικό άλας που αντιστοιχεί είναι το Θειικό Νάτριο, το υγροσκοπικό άλας.
Το κύριο έργο του είναι να αποβάλει το υπερβολικό νερό από το σώμα.
Ένα μόριο Θειικού Νατρίου έχει την δύναμη να συλλαμβάνει και να αποβάλει από τον οργανισμό δύο μόρια νερού.
Οι τύποι του Ταύρου, είναι λυμφατικοί τύποι και το βασικό τους πρόβλημα, είναι η κατακράτηση νερού, που συνοδεύει τα προβλήματα παχυσαρκίας που έχουν.
Το άλας αυτό δεν βρίσκεται μέσα στα κύτταρα, αλλά στα μεσοκυττάρια υγρά και κανονίζει το ποσόν του νερού που παρέχεται στους ιστούς.
Έχει την ικανότητα να αφαιρεί νερό ακόμη και από φθαρμένα λεμφοκύτταρα και χρησιμοποιείται στην θεραπεία της λευχαιμίας.
Η διατροφή σε δημητριακά είναι βασική ιδίως για τις ομάδες ΑΒ αίματος που μπορούν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες... άφοβα.

Ο Μάγος του Οζ, του Φ.Λ.Μπάουμ, είναι ένα έργο με πολλούς συμβολισμούς, από την σχέση του ανθρώπου με την Δήμητρα και η Ντόροθυ, λογική, αποφασισμένη, τολμηρή, ανεξάρτητη, καλόκαρδη, συμβολίζει τον άνθρωπο που δεν βολεύεται και αναζητά πάντα κάτι καλύτερο και την χαμένη της πατρίδα. Βαθιά μέσα μας υπάρχει ανυπολόγιστη δύναμη που πολλές φορές δεν ξέρουμε ότι την έχουμε. Χρειάζεται πίστη, αυτογνωσία, υπομονή και επιμονή για να την ανακαλύψουμε.

Ο Ταύρος της Κρήτης, είναι ο Άθλος του Ηρακλή, που αντιστοιχεί και αντιπροσωπεύει την Εποχή του Ταύρου και του… Μίνωα πριν από 4000 χρόνια,
κατά την οποία παίρνει τις εντολές από τον Δία - πριν τις πάρει ο Μωυσής-και εισάγονται τα καινούργια στοιχεία στο συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας, μαζί με τα Ελευσίνια Μυστήρια..Βέβαια, τότε αρχίζει ο Λαβύρινθος για την ανθρωπότητα και ο Μινώταυρος που συνεχίζει να καταβροχθίζει αρκετούς.
Ο Οδυσσέας , ο πορθητής της Τροίας, φθάνει στο νησί της ευδαιμονίας και θα μπορούσε να μείνει περνώντας πολύ καλά, αλλά όμως δεν υπήρχε ένα… όμως,που δεν τον άφηνε να κοιμηθεί… τα βράδια, ήσυχος ποτέ.
Η παγίδα των υλικών αγαθών και μιας βολεμένης ζωής, με φαγητά, τραπέζια καναπέδες και εξοχικά δεν είναι για αποφασισμένους... εξερευνητές της γνώσης.Πολλοί όμως θα ξεχάσουν και θα ξεχαστούν, θα βολευτούν και θα διαλέξουνε να μείνουν εκεί.
Τους ‘Λωτοφάγους’, τους αναγνωρίζεις εύκολα από τα παραπάνω κιλά που έχουν, από το αυτοκίνητο τους και από τα μπουκωμένα σπίτια από τα σερβίτσια, κουρτίνες ,έπιπλα, χαλιά, τα μπιμπελό, όλα τα άχρηστα αντικείμενα που συσσωρεύουν και επιδεικνύουν, και από τα αισθήματα κατοχής που έχουν για…όλα αυτά.
Και κυρίως από την συμπαγή νοοτροπία μιας μικροαστικής αντίληψης, βαρετής, ανούσιας και συντηρητικής.
Μιας νοοτροπίας, με κάποιες ελαφροφιλελεύθερες νότες και ανησυχίες και ίχνη απλοικής κουλτούρας για να καθησυχάζουν κάποια μακρινή συνείδηση τους .
Όλοι τους καλά παιδιά, κατά βάθος, αλλά πολύ βαρετά, γιατί δύσκολα τους αντέχεις παραπάνω από μια μέρα, να βουλιάζουν στο ατέλειωτο γράπωμα από την ύλη και το τρίπτυχο:Δουλειά= λεφτά, καλό φαγητό και άφθονο σεξ.
Στόχος τους: Να αποκτήσουν... το σκάφος!
Αυτό είναι… η ζωή, άραγε;Η υπερβολή της Δήμητρας θα δώσει έντονο το αίσθημα της κτητικότητας, λαιμαργία με τις παρενέργειες της, άκρατο ηδονισμό, στεγνό υλισμό, αποθησαύριση.
Στις γυναίκες θα φτιάξει μαμάδες προσκολλημένες στα μαμμόθρεφτα παιδιά τους, υπερπροστασία και στους άντρες θα δώσει πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά στις γυναίκες της ζωής τους.

Όταν η Δήμητρα είναι αδύναμη ενεργειακά, ο άνθρωπος χρειάζεται γείωση,
το περπάτημα , ξυπόλητοι, με γυμνά πέλματα μπορεί να αποδειχθεί πολύ θεραπευτικό,
ίσως και για όλους μας πια, αφού ζούμε πολύ καιρό με παπούτσια σε τσιμεντένιες πολιτείες και δεν έχουμε άμεση επαφή μαζί της.
Τα ευεργετήματα του 'πράσινου' θεωρούνται κάτι παραπάνω από αυτονόητα και παραλείπονται…
Το πράσινο είναι ΖΩΗ και πρέπει να υπερέχει παντού
ακόμη και τα στα μπαλκόνια και τις ταράτσες είναι μια καλή… λύση.
Όλοι αναγνωρίζουμε το απαραίτητο του ζωντανού πρασίνου στην ζωής μας και το αδύνατο της ύπαρξης... χωρίς αυτό, αλλά μερικοί... το θυσιάζουν για βραχυπρόθεσμα και μικρόψυχα συμφέροντα.

Η Δήμητρα σχετίζεται με την φωνή, και ο τρόπος που μιλάμε μπορεί να μας αρρωστήσει ,
αν δεν είναι στην τονικότητα που μας ταιριάζει, γιατί απορυθμίζεται ο οργανισμός.Ο άνθρωπος έχει διάφορους ρυθμούς αλλά και ο ίδιος .... είναι ένα ρυθμός.Η καλή του φυσική κατάσταση και η υγεία, εξαρτάται από την αρμονία αυτού του ρυθμού και η φωνή παίζει σημαντικό ρόλο, όχι μόνο όταν μιλάει αλλά και ότι... ακούει.
Πόσες φορές βρίσκουμε ανυπόφορους μερικούς ανθρώπους ακόμη και αν λεν ενδιαφέροντα πράγματα... από τον τρόπο που μιλούν;
Οι περίτεχνες νότες ενός κλασσικού τραγουδιού όταν γεμίζουν και να δονούν ένα χώρο δίνουν ένα γερό ταρακούνημα στο σημείο της αντίληψης και το διευρύνουν.Η Μαρία Καλλας κατέχει εδώ μια αξεπέραστη πρωτιά με την μαγική φωνή της.
Η δύναμη της φωνής είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί
να συντονιστεί με την ιδιοσυχνότητα ενός ποτηριού μπορεί και να το… σπάσει.
Απ΄τις μαγικές ιδιότητες της φωνής, ένα τραγούδι αποτελεί την συντροφιά ακόμη και του πιο μοναχικού πολεμιστή και κάποιο...τραγούδι, θα τον συντροφεύσει στο τέλος,
όταν χορέψει μπροστά στον θάνατο του και θα αναγκαστεί να αποχαιρετίσει για λίγο, την μεγάλη του αγάπη και να ακολουθήσει τον άρχοντα του κάτω κόσμου…τον Πλούτωνα, στο βασίλειο του, σύμφωνα με τον διακανονισμό, που πέτυχε η Δήμητρα, μετά πολλούς αγώνες,
για την πανέμορφη και ζηλευτή Κόρη της...
.

...από τα μυστικά μονοπάτια
της αστρολογίας
...του 21ου Αιώνα

18 σχόλια:

 1. Ο μάγος του Οζ..τι μου θυμήσατε!!
  Την υπέροχη ιστορία του Λ.Φ. Μπάουμ.Ένα "παραμύθι" για την πνευματική εξέλιξη κάθε παιδιού και ένας ύμνος στη φιλία και την ομαδικότητα.
  Η καλόκαρδη Ντόροθι,το αμυαλο σκιάχτρο,έναν Άκαρδο ξυλοκόπο,και το δειλό λιοντάρι..που για χάρη της φιλίας
  άλλαξαν εντελλώς..αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν δύο πλευρές σε όλα τα πράγματα ( το είναι και το φαίνεσθαι )

  Μια μικρούλα στρογγυλή σφαίρα, γαλαζοπράσινη..
  Είναι το σπίτι μας, η κατοικία, είναι η προστασία μας, είναι η Ζωή και η Αγάπη για όλα τα πλάσματα που βιώνουν τη ύπαρξη… πάνω της.
  Είναι η μεγάλη αγκαλιά!

  Είναι η ζωή,είναι η Αγάπη,μια μεγάλη αγκαλιά για όλους!!

  Βραδυνά φιλιά..και μια αγκαλιά! :)

  Υ.Σ Kαι εμείς που είμαστε στην 0 IV- τι πρέπει να...καταναλώνουμε αφοβα? :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι εκπληκτικό το πώς συνδυάζεις (συνδυάζετε) φαινομενικά ετερόκλητα, όμως ουσιαστικά ομογενή κομμάτια του αιώνια καταγεγραμμένου πνεύματος που κάνουν το άλλοτε τόσο σημερινό όσο και οι πρωτογενείς ανάγκες, αποστροφές και διαστροφές της ανθρωπότητας.
  Επαναφέρεις την ουσία των μύθων, που φτιάχτηκαν για να εκφράσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ανθρώπων.
  Μ’ αρέσει να διαβάζω τα πόστ σου, αλλά αυτό με ενθουσίασε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Α.Μαγικες ασκησεις για...την Δημητρα.......
  'Περσεφονη η 'Ψυχη του Ανθρωπου....εαν δεν Διαβασω κατι απ'Εδω μεσα, Δεν Περνα τοσο Καλα η 'μερα,Καλο Βραδη 'ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΟΝ :)
  Nispell

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. υπάρχουν δύο πλευρές σε όλα τα πράγματα ( το είναι και το φαίνεσθαι )

  Να μια σοφή αλήθεια!!!!
  .... από ένα σοφό κορίτσι

  Αν είσαι ο ομάδα αίματος ανήκεις στην πρώτη παλιά ισχυρή ομάδα ομάδα των κυνηγών, που ζούσαν από το κυνήγι
  τα δημητριακά ήρθαν αργότερα...
  θα κάνουμε όμως μια ανάρτηση σύντομα
  να διευκρινήσουμε
  αυτό το θέμα

  φιλιά και αγκαλιές
  ...φθινοπωρινές και... ξεχωριστές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι καιρός πια,
  φίλε μας συνμπλόκερ,
  να συνδεθούν, να συνδυαστούν και
  να κατανοηθούν όλες οι κατακτημένες
  γνώσεις του ανθρώπου
  ...για να μπορέσουμε
  να βγούμε από τον Λαβύρινθο... σώοι.

  Χαιρόμαστε που σε ενθουσίασε το ποστ, που ήταν λίγο,
  δύσκολο θέμα
  και για αρκετά ... 'ψαγμένους';)

  Αυτό σημαίνει
  πως είμαστε αρκετοί,
  αυτοί
  που καταλαβαίνουμε πια
  ...αυτά που πρέπει
  να 'καταλάβουμε'...:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μα... αγαπημένε μας,
  Νισπέλ,
  φαντάζεσαι πόσο ελλειπής
  θα είναι μια αναρτησή ,
  ... χωρίς,
  το ιδιαίτερο
  σχόλιο σου;!
  Καλό σου βράδυ,
  ... σύντροφέ μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ετοιμασα Μιτο'Αριαδνης για Καθε Ενδεχομενο φιλε ΕΛΖΙΝ...:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χα χα χα!
  Ναι ναι να το έχεις έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο,
  για να βρούμε την έξοδο...!!!
  Πολύ καλό, Νισπέλ,
  είσαι σε ετοιμότητα πνεύματος
  ...από τις βασικές αρχές του πολεμιστή!
  Καλό βράδυ..."Αριαδνη";)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ....όταν χορέψει μπροστά στον θάνατο του και θα αναγκαστεί να αποχαιρετίσει για λίγο, την μεγάλη του αγάπη και να ακολουθήσει τον άρχοντα του κάτω κόσμου…τον Πλούτωνα, στο βασίλειο του, σύμφωνα με τον διακανονισμό, που πέτυχε η Δήμητρα, μετά πολλούς αγώνες,
  για την πανέμορφη και ζηλευτή Κόρη της...

  Σω. Πες μου ποιος δεσμος ειναι για καποιο ζωο ισχυροτερος ως προς το να παραμεινει σε καποιο μερος, η αναγκη η η επιθυμια?
  ΕΡΜ. Πολυ υπερεχει η επιθυμια
  ΣΩ. Δεν πιστευεις οτι πολλοι θα εφευγαν απο τον Αδη αν δεν τους εδενε με το ισχυροτερο δεσμο?
  ΕΡΜ Προφανως
  ΣΩ. Επομενως τους κραταει δεσμιους οπως φαινεται,με καποια επιθυμια,αν τους κραταει με τον ισχυροτερο δεσμο,και οχι με καποια αναγκη.
  ΕΡΜ. Ετσι φαινεται
  ΣΩ. Οι επιθυμιες παλι ειναι πολλων ειδων?
  ΕΡΜ.Ναι
  ΣΩ. Με την μεγαλυτερη επιθυμια,λοιπον,τους κραταει δεσμιους,αν εννοει οτι τους κραταει με τον μεγαλυτερο δεσμο.
  ΕΡΜ. Ναι
  ΣΩ. Υπαρχει μεγαλυτερη επιθυμια απο το να πιστευει καποιος οτι,αφου συναναστραφει καποιον αλλον,θα γινει καλυτερος?
  ΕΡΜ. Μα τον Δια,με κανενα τροπο Σωκρατη.
  ΣΩ. Γι αυτα θα πουμε Ερμογενη,οτι κανενας απο τους εκει δεν θελησε να ελθει προς τα εδω,ουτε οι ιδιες οι Σειρηνες,και οτι και αυτες και ολοι οι αλλοι μαγευτηκαν απο εκεινον.Καθως φαινεται,τοσο ωραιους λογους γνωριζει και λεει ο Αδης και εξ αυτου ειναι τελειος σοφιστης και μεγαλος ευεργετης οσων βρισκονται κοντα του,ο οποιος αλλωστε και στους εδω χαριζει πολλα αγαθα.Τοσο πολλα ειναι τα πλουτη του εκει,ωστε απο αυτο πηρε το ονομα (Πλουτων) δεν θελει να συντροφευει ανθρωπους με σωματικη υποσταση,αλλα τοτε μονο θελει να ειναι μαζι τους,οταν η ψυχη ειναι αποκαθαρμενη απ ολα τα σωματικα κακα και επιθυμιες.....
  ...........Και το ονομα (Αιδης).Ερμογενη καθε αλλο παρα απο το (αιδες)((αορατο)) εχει τεθει,ενω πολυ περισσοτερο σχετιζεται με το (παντα τα καλα ειδεναι)((γνωση ολων των καλων πραγματων)),απ οπου ο νομοθετης εδωσε την ονομασια Αιδης
  ...Η Δημητρα φαινεται οτι εχει ονομαστει για την παροχη της τροφης, και ονομαστηκε (Δημητηρ)
  -διδουσα ως μητηρ-

  Τις ευχες μου για ενα καλο Σαββατοκυριακο στην συντροφια των απανταχου Πολεμιστων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "...η Ντόροθυ, λογική, αποφασισμένη, τολμηρή, ανεξάρτητη, καλόκαρδη, συμβολίζει τον άνθρωπο που δεν βολεύεται και αναζητά πάντα κάτι καλύτερο και την χαμένη της πατρίδα. Βαθιά μέσα μας υπάρχει ανυπολόγιστη δύναμη που πολλές φορές δεν ξέρουμε ότι την έχουμε. Χρειάζεται πίστη, αυτογνωσία, υπομονή και επιμονή για να την ανακαλύψουμε."

  "...Η παγίδα των υλικών αγαθών και μιας βολεμένης ζωής, με φαγητά, τραπέζια καναπέδες και εξοχικά δεν είναι για αποφασισμένους... εξερευνητές της γνώσης.
  Πολλοί όμως θα ξεχάσουν και θα ξεχαστούν, θα βολευτούν και θα διαλέξουνε να μείνουν εκεί."


  έχει φτάσει επιτέλους η ώρα του Υδροχόου..η ώρα να αφήσουμε την γη των λωτοφάγων και να επιστρέψουμε στην Ιθάκη, την ξεχασμένη μας Πατρίδα...
  είμαι πολύ αισιόδοξη...πιστεύω ότι όλο και περισσότεροι θα αναχωρούν από το νησί της ψευδο-ευδαιμονίας για το ταξίδι της επιστροφής...

  Καλή σας μέρα συμπολεμιστές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Το μπαϊράκι του στοχασμού πάντα ψηλά!
  Καλό φθινόπωρο και καλή δύναμη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Καλησπέρα ευγενείς πολεμιστές!
  Μερικές φορές σπρωγμένος από τα ταυτόχρονα γεγονότα, δυκολεύομαι να ακολουθήσω την αισιοδοξία σας για το -άμεσο μάλιστα- μέλλον.
  Ελπίζω να έχετε δίκιο.
  Ελπίζω η τελική μάχη να αποδείξει πως η αμφιβολία μου οριζόταν από υπέρμετρους φόβους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τοσο πολλα ειναι τα πλουτη του εκει,ωστε απο αυτο πηρε το ονομα (Πλουτων) δεν θελει να συντροφευει ανθρωπους με σωματικη υποσταση,αλλα τοτε μονο θελει να ειναι μαζι τους,οταν η ψυχη ειναι αποκαθαρμενη απ ολα τα σωματικα κακα και επιθυμιες.....

  ...........Και το ονομα (Αιδης).Ερμογενη καθε αλλο παρα απο το (αιδες)((αορατο)) εχει τεθει,ενω πολυ περισσοτερο σχετιζεται με το (παντα τα καλα ειδεναι)((γνωση ολων των καλων πραγματων)),απ οπου ο νομοθετης εδωσε την ονομασια Αιδης
  ...Η Δημητρα φαινεται οτι εχει ονομαστει για την παροχη της τροφης, και ονομαστηκε (Δημητηρ)
  -διδουσα ως μητηρ-

  Εξαιρετική
  η συμπλήρωση της ανάρτησης,
  πιστέ μας Φύλακα,
  με μια σπουδαία
  μαιευτική Γνώση!!!

  Καλό Σαββατοκύριακο,
  εκεί στην μακρινή Άπω Ανατολή,
  που κρατάς σε ψηλές κορυφές, άσβεστη,
  την φλόγα της Γνώσης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η αισιοδοξία όταν βασίζεται σε τελεσίδικες αποφάσεις και κατασταλάξεις, ισχυροποιεί την πρόθεση,
  Χριστίνα των σπάνιων θησαυρών,
  και η πρόθεση, καθορίζει το αποτέλεσμα!
  Αρα...είμασε αισιόδοξοι, πάντα
  και θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο από... μισοάδειο!

  Άλλωστε, στην τέχνη του πολέμου,
  ένας μεγάλος ελιγμός είναι
  'να σου κλέψουν την χαρά'...
  Αν ρίξουμε μια ματιά γύρω μας θα δούμε ότι το έχουν καταφέρει σχεδόν,
  ακόμη και από αυτούς που τρώνε τους Λωτούς...
  Καλό σου βράδυ;)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Καλώς ήρθες
  και σε ξαναβρίσκουμε,
  Ελεύθερη Πόλη,
  από την μακρινή Ινδία του Γάγγη και από παιδιά που χαμογέλασαν...
  χαρούμενα...!!!

  Πάντα όρθιος ψηλά ο στοχασμός
  και το Πνεύμα όρθιο και
  ο άνθρωπος όρθιος
  χωρίς να σκύβει το κεφάλι,
  ούτε σε ανθρώπους, ούτε σε θεούς,
  μόνο να τους σέβεται, να τους αγαπάει και να
  τους αγκαλιάζει!
  Να μη γονατίζει...ΠΟΤΕ,
  δούλος κανενός, ΠΟΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καλησπέρα,
  δυνατέ και ανατρεπτικέ Άνεμε
  της Αλλαγής!

  Η πιο σκοτεινή ώρα, είναι πάντα λίγο πριν ξημερώσει...
  αλλά θα ξημερώσει
  ... δεν μπορεί,
  αφού πέρασε η νύχτα,
  θαρθεί η χαραυγή και θα βγεί ένας ολόλαμπρος ηλιος...!

  θα ξημερώσει..
  θα δείς για το χατήρι μας,
  για το χατήρι όλων,
  όσων έχουν καταθέσει
  σε αυτή την καινούργια μέρα δίνοντας τα ...ΟΛΑ,
  στο όρθιο και απροσκύνητο
  πνεύμα του περιπετειώδους
  σοφού ανθρώπου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Εξελιξη - αγαπη - αυτογνωσια ΜΑΚΡΙΑ απο τα πλοκάμια της κοινωινκής διαμόρφωσης να είμαστε έτοιμοι να πολεμίστουε με όποιο κόστος αναλαμβάνοντας την ευθύνη μετακινόντας και μετατοπίζοντας το σημείο της αντίληψης μας...οχι ποιο γοργά και μακριά γίνεται προς εξερεύνηση του αγνώστου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Εξελιξη!
  της συνείδησης= συμπεριεκτικότητα

  Αγάπη με αυτογνωσία για να έχει νόημα, δύναμη και ισχύ,
  και να μη είναι τα συναισθήματα που μας βολεύουν, όταν μας βολεύουν

  Όχι τα πλοκάμια της κοινωνικής
  διαμόρφωσης,μπαταρίες του MATRIX
  και προγράμματα

  Ενοποιήση όλων των γνωστικών πεδίων, κατανόηση των αντιληπτικών θέσεων, νηφαλιότητα.

  ...και μια μεγάλη αγκαλιά
  για ένα
  πολεμιστή
  της Καρδιάς του Ανθρώπου;)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;