Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Χ. Βέλος για τον Αντίνοο 
Άκου Αντίνοε,
δεν θα σου μιλήσω με περισπούδαστο και ακαδημαϊκό λόγο παρ΄όλο που θα μπορούσα. Πολύ σου πέφτει.Δεν θα αναφέρω ιστορικές πηγές να αποδείξω την ανυπαρξία σου, τα εγκλήματα σου, την λαιμαργία σου και τα σκουπίδια που αφήνεις στο πέρασμα σου.Δεν θα χάσω τον χρόνο με αυτά και εσύ έχεις ελάχιστο. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα.
Δεν θα σου απευθυνθώ με κανένα σεβασμό που θυμάσαι και επικαλείσαι μόνο για πάρτη σου και όταν τα βρίσκεις σκούρα. Γιατί εσύ δεν σεβάστηκες τίποτα. Δεν σεβάστηκες την χώρα που σε φιλοξένησε, τον τόπο, το παλάτι, τα ιερά, τους ναούς, τις βιβλιοθήκες, τους ανθρώπους της. Θα σου τα πω σταράτα. Χύμα και τσουβαλάτα στοχεύοντας στην απλότητα και όχι βέβαια στην απλοϊκότητα, για να είναι αποτελεσματικά. Γνωρίζω ότι εσύ δεν θα καταλάβεις τίποτα, είσαι πολύ παχύδερμος για τέτοιες ευαισθησίες και έχεις αποχαυνωθεί από το πολύ φαΐ. Ούτε οι δούλοι σου που πηγαινοέρχονται με τάματα και προσκυνήματα θα καταλάβουν. Ούτε οι δούλες σου που σου κάνουν τα χατίρια και σε δοξολογούν και σε δικαιολογούν θα πάρουν χαμπάρι αλλά ελπίζω μερικοί άλλοι να θυμηθούν ποιοι είναι που έχουν καταντήσει και ποιοι όφειλαν να είναι.
Ήρθες με την μορφή προβάτου και καλού ποιμένα, ύπουλα εισχώρησες και άρχισες να διαβρώνεις τα πάντα και να τα παραμερίζεις ανακηρύσσοντας τον εαυτό σου θεό και μιλώντας συνέχεια για αυτό με μια μόνιμη πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα και ύπνωση. Μοίραζες υποσχέσεις δεξιά και αριστερά τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, παραδείσους, αγάπες και φτιάχνοντας μαντριά με ταπρόβατα. Μη φανταστείς πως σε μισώ γιατί μου είσαι αξιολύπητος και αναξιοπρεπής και δεν σε αγαπώ και γιατί αυτή την αγάπη την πουλάς για βολεύεσαι σε μεγάλες θέσεις και παχυλούς μισθούς και να βασιλεύεις χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα γιατί είσαι τεμπέλης। Αγάπη σημαίνει ελευθερία και εσύ την έχεις καταντήσει μια φυλακή και τιμωρία। Μιλάς συνέχεια για αυτή, σαν τις σειρήνες, λες και είναι ανακάλυψη σου επειδή ξέρεις πως αυτό αρέσει στους ανθρώπους και τους παγιδεύεις στα συναισθήματα της μίζερης αυτοανάκλασης τους, ενός ατέλειωτου οίκτου και αυτοοίκτου. Τι καλοί που είμαστε που λυπόμαστε τους άλλους και τι καλοί είναι οι άλλοι που μας χαρίζουν ψίχουλα της λύπησης τους. Με αυτό τον τρόπο φτιάχνεις ανάπηρους ανθρώπους, ακρωτηριασμένους, ανδρείκελα, θύτες και θύματα και βασιλεύεις σε αυτά και τέρατα από την καταπιεσμένη σκιά.Επίσης δεν χρειάζομαι και τις φιλανθρωπίες σου και τα ψίχουλα από το τραπέζι σου γιατί δεν είμαι ζητιάνος και τώρα ξέρεις ποιος είμαι και με ποιον έχεις να κάνεις.Ούτε τον χιτώνα σου δεν θέλω να μου δίνεις γιατί δεν είσαι ικανός να μου πεις πώς τον έφτιαξες και πως τον απέκτησες. Ούτε τους μακαρισμούς σου θέλω γιατί είναι πολύ φτωχοί στο πνεύμα. Μίλησες για το φως και έφερες το σκοτάδι το μεγαλύτερο που γνώρισε η ανθρωπότητα για αιώνες γιατί είσαι το σκοτάδι και σκοταδισμός. Είσαι η αντινόηση η οπισθοδρόμηση και το παράλογο. Παγίδεψες τους ανθρώπους σε μια παράλογη κοσμοθεώρηση και τους έβαλες στον πάγο και στην κατάψυξη για αιώνες.
Είσαι υπεύθυνος για το ατέλειωτο μακελειό και την φρίκη που γνώρισε ο κόσμος εξ αιτίας σου. Συνεργάστηκες με τα χειρότερα καθεστώτα που περάσαν ποτέ στην ιστορία των λαών και «ευλόγησες» τους πιο άθλιους ηγεμόνες και συνεχίζεις να τους ευλογείς μαζί με τα γένια σου.Στο όνομα του «αληθινού θεού» και της βασιλείας του.
Στο όνομα αυτού του θεού έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα και είναι ένοχος γιατί το επέτρεψες. Μη πουλάς το παραμύθι άλλο ο θεός και άλλο τι κάνουν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι κάνουν ότι τους υποδεικνύουν οι θεοί που πιστεύουν και το ψάρι βρωμάει από την κεφαλή. Και όταν οι άνθρωποι που σε πιστεύουν και σε προσκυνούν οι οπαδοί σου είναι τόσο μα τόσο λάθος φταις εσύ.
Ποιος αληθινός θεός θα διάλεγε ένα τόσο παράλογο σχέδιο να σώσει τον κόσμο;Θα διάλεγε μόνο μια Εβραία γυναίκα και ένα περιούσιο λαό να γεννηθεί ξεχωρίζοντας αμέσως λαούς και ανθρώπους σαν ρατσιστής και δικτάτωρ. Θα την πάντρευε με ένα άλλο άνδρα να μεγαλώσει το παιδί του με πατριό. Να μη πάει ποτέ σχολείο, φωστήρας από την κούνια του, να μη δουλέψει να μη υπηρετήσει την πατρίδα του να μη παντρευτεί να κάνει οικογένεια να προσφέρει στην κοινωνία μόνο να καθίσει στον σταυρό για να την σώσει, που δεν την έσωσε τελικά,κλαίγοντας και οδυρόμενος. Στο σταυρό έχουν καθίσει πολύ με μεγαλύτερη παλικαριά και θυσίες έχουν κάνει περισσότερες και δήλωσαν απλοί άνθρωποι και όχι θεοί. Και ούτε υμνούνται ούτε δοξολογούνται ούτε καν αναφέρονται. Ήταν τόσο ανόητοι οι δικοί σου και δεν σε δέχτηκαν που πεταλώνουν το ψύλλο και εμείς ήμασταν τα σαΐνια που σε αναγνωρίσαμε με το όπιο που μας τάισες. Και ποιο το αποτέλεσμα; Γιατί δεν τους έσωσες και την κοπάνισες να σώσεις άλλους λαούς. Ή πρόδωσες την πατρίδα σου, δεν την υπερασπίστηκες ως όφειλες, λιποτάκτης της συνείδησης, στιγμάτισες τους συμπατριώτες σου ή αυτοί σε έστειλαν εξεπίτηδες γιατί μόνο κέρδος έχουν από αυτή την ιστορία. Να κοιτάζουν οι Έλληνες το φως της Ιερουσαλήμ να φωτισθούν και να τρέχουν στους αγίους τόπους λες και δεν έχουμε εδώ, να προσκυνήσουν με μεγάλη ανοησία απερίγραπτη και η βίβλος με τις ιστορίες της να γίνει best seller. Κανένας θεός δεν θα κατέβαινε στην γη με αυτόν τον τρόπο παραβιάζοντας νόμους και δημιουργώντας σχιζοφρενή πρότυπα. Αν θα κατέβαινε θα διάλεγε παρθένες από όλους τους λαούς για να τους αδελφώσει και όχι να τους ξεχωρίσει θα τις παντρευόταν και θα έδινε το σωστό παράδειγμα. Και βέβαια δεν θα πούμε εμείς στο θεό τι θα κάνει αλλά δεν θα δεχτούμε και κανένα φωστήρα και αυθεντία να έχει μονοπώλιο τον θεό και να μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε εμείς.
Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν στρογκυλοκάθονται σε θρόνους με άμφια και αμύθητες παρουσίες ούτε φτιάχνουν δικτατορίες την μεγαλύτερη που γνώρισε ο κόσμος. Και κανείς δεν αναρριχάται στη εξουσία που σκαρφάλωσες εσύ με έντιμους και νόμιμους τρόπους παρά μόνο με φαουστικές συμφωνίες που γνωρίζεις πολύ καλά να μαγειρεύεις σε μυστικά δείπνα και η ιστορική διαδρομή σου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι τις έχεις κάνει.
Εξ αιτίας αυτών τα παιδιά μας κυνηγηθήκανε, οι ναοί γκρεμίστηκαν,στρώθηκε το τραπέζι για σένα και τους μαύρους ρασοφόρους δούλους σου. Να μας βαφτίζουν δούλους να μας παντρεύουν δούλους και να μας θάβουν δούλους σου. Να χορεύουμε με το Ησαΐα σε ένα γάμο Ελληνικό και να περιμένουμε να προκόψει αυτός ο γάμος με τα ξόρκια του.
Δεν σου συγχωρώ που προσπάθησες να σκοτώσεις το παιδί μου, την καρδιά μου βυθίζοντας την με σε μια συνεχή θλίψη και θανατολαγνεία.Δεν που συγχωρώ που θέλεις και πολιορκείς την γυναίκα μου, την ψυχή μου και θέλεις τον γάμο μαζί της και την λάμψη του Ελληνισμού γιατί μόνος σου δεν μπορείς να σταθείς πουθενά .
Δεν σου συγχωρώ την κλοπή, την αντιγραφή τον παραμερισμό των Ελλήνων φιλοσόφων, ποιητών, ηρώων και αγωνιστών. Τις γιορτές που τους στέρησες, τους αφορισμούς, την μνήμη, τα αφιερώματα, την απόδοση τιμής και τους περιθωριοποίησες βάζοντας τον εαυτό σου σούπερ σταρ και τις Εβραϊκές ιστορίες πρώτο πλάνο σε ένα Ελληνικό νησί να μιλάμε συνέχεια για τις «σπουδαίες αλήθειες» τους. Δεν σου συγχωρώ που τα Ελληνόπουλα βαφτίζονται με βιάση με όλα τα δουλοθεικά ονόματα και αναγνωρίζουν σαν αληθινές μόνο τις παραβολές της Βίβλου και τα υπόλοιπα τα θεωρούν παραμύθια। Που θυμούνται και ξέρουν τον Νώε και όχι τον Δευκαλίωνα που μνημονεύονται συνεχώς στις εκκλησιές όλοι οι Εβραίοι γενάρχες και φύλαρχοι και προφήτες και οιμάγοι και οι Έλληνες αναθεματίζονται.
Δεν δικαιούσαι καμία περιουσία. Τίποτα δεν είναι δικό σου. Που το απέκτησες; Πόθεν έσχες; Δούλεψες; Πότε και πόσο και που; Τι υπηρεσίες προσφέρεις να πληρώνεσαι. Τα χρυσόβουλα σου και ο αέρας ο κοπανιστός δεν ισχύουν. Έχουν λήξει αλλά τα εγκλήματα σου δεν έχουν παραγραφεί. Όποιος σε πιστεύει ας σε συντηρήσει και ας σε προσκυνήσει χωρίς μερίδιο στην εξουσία, καρέκλες, θέσεις, μεσάζοντες, άμφια και θρόνους.
Πουλάς ομπρέλα προστασίας στα πρόβατα και μας ξεπουλάς κάθε φορά και μας προδίδεις και μας αφορίζεις. Είσαι ο Εφιάλτης κάθε φορά στις μάχες των Θερμοπυλών που δίνουμε και μας παραδίδεις στον Σουλτάνο ανοίγοντας την Κερκόπορτα για να σου χαρίζει φιρμάνια και πεσκέσια. Η πατριδολαγνεία σου πάει χέρι χέρι με την θεολαγνεία σου και δεν λες πως θέλεις τα πρόβατα για λογαριασμό σου και συντηρείσαι από αυτά μαζί με τα κοτόπουλα του ορνιθοτροφείου.Τρομοκρατείς τους ανθρώπους με τον σατανά και την κόλαση και πουλάς τον παράδεισο σε τιμή ευκαιρίας και ξορκίζεις την μαγεία γιατί θεωρείς τον εαυτό σου αυθεντία σε αυτή. Εσύ είσαι ο μαύρος μάγος της ζωής μας και μας κρατάς δεμένους με τις μαύρες τελετουργίες σου τα ξόρκια και τα ραντίσματα। Τόσου αιώνες πάγωσες την αντίληψη των ανθρώπων στους -273 βαθμούς Κελσίου। Δεν έχει πιο κάτω στον πάτο। Και εσύ είσαι ο μεγάλος δικτάτορας και το μάτι του μεγάλου αδελφού που πάει παντού। Εισχωρείς παντού σαν ιός και ζεις σαν παράσιτο από εμάς। Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει αν εσύ δεν φύγεις από το τραπέζι της μεγάλης μάσας. Εσύ θα διορίζεις τους αντιπροσώπους και τους δούλους σου θα μοιράζεις την θέσεις και τα προνόμια και θα ευλογείς τους κλέφτες και τους λωποδύτες θα περνάς τα νομοσχέδια που θέλεις με τους όρους που θέλεις. Την μεγαλύτερη δουλεία την γνώρισε ο κόσμος εξ αιτίας σου. Τουλάχιστον οι άνθρωποι παλιά ήξεραν ότι είναι δούλοι και είχαν μια ελπίδα να αγωνισθούν για την ελευθερία τους। Τώρα είναι πολύ ευχαριστημένοι και δοξολογούν το θεό που γεννήθηκαν δούλοι του। Γνωρίζει πολύ καλά ο Όμηρος και ο όμηρος ποιητής τις μεθόδους σου, σε έχει μελετήσει, σε είχε «δει» να έρχεσαι με τα μάτια της ψυχής του και έχει κρατήσει ένα άσσο στο μανίκι για να προστατεύει την χώρα του και τα παιδιά της από την νοητική σκλαβιά που τους βύθισες αιώνες και όχι μόνο. Το πρώτο βέλος είναι για σένα και σε περιγράφει αναλυτικά ώστε κανένας νοήμων άνθρωπος να μην έχει αμφιβολία για το ποιόν σου. Του πιο ελεεινού μνηστήρα. Θέλεις τον γάμο τον Ελληνοχριστιανικό και πολιορκείς την ψυχή μας. Αυτή σε αρνείται. Θέλεις την λάμψη του το μεγαλείο του να σταθείς και να κορδωθείς και να κόβεις και να ράβεις τον Ελληνισμό στο κρεβάτι του Προκρούστη. Όμως εμείς δεν σε θέλουμε και είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε αυτόν τον γάμο. Καμία Πηνελόπη δεν θα παντρευτεί γιατί σε σιχαίνεται και σε περιφρονεί κάθε πραγματική Πηνελόπη της Ελλάδος.
Σε κατηγορώ ότι ευνουχίζεις τους άνδρες σε παρανοϊκά πρότυπα τους σπρώχνεις στην ομοφυλία που κρύβουν οι περισσότεροι πίσω από τα ράσα και την διαστροφή. Μισείς τις γυναίκες τις θέλεις άβουλες άχρωμες και άοσμες αντιερωτικές και άσχημες. Είσαι υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες νευρώσεις που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας σου. Μισείς την ομορφιά και το μεγαλύτερο έγκλημα σου είναι η έλλειψη αισθητικής και κακογουστιάς που βρίσκεται πάνω σου από τις θλιβερές εικόνες σου έως τις απεχθείς ενεργοβόρες ψαλμωδίες σου. Έχεις ενοχοποιήσει τον έρωτα με τα υστερικά παραληρήματα του αρχιδούλου φαύλου. Τον σπρώχνεις στην πορνεία και στην διαστροφή στον βιασμό και στον εκβιασμό.
Μιλάς για πίστη. Η πίστη καλή είναι για όσους την χρειάζονται να περπατούν σαν δεκανίκι και ακόμη καλύτερη είναι η λογική γιατί την χρειαζόμαστε όλοι. Πιστό είναι και ένα σκυλί τετράποδο ο άνθρωπος είναι όρθιο νοήμων ον και ποτέ δεν πρέπει να γονατίζει στα τέσσερα για κανένα λόγο και σε κανένα θεό.
Σε βλέπω σε εμετικά άρθρα σου, στις γλοιώδεις δικαιολογίες σου, στα ανόητα αντινοϊκά σχόλια σου καμουφλαρισμένο μερικές φορές, στην διαφθορά των οπαδών σου. Και μη μου πεις πως δεν είναι όλοι έτσι υπάρχουν και καλοί μοναχοί και παπάδες. Μπορεί αλλά και έστω και ένας λάθος να υπάρχει αυτός ο θεός που πιστεύει και τον έφτιαξε είναι λάθος. Επειδή δεν πιστεύουμε σε σένα και δεν σε προσκυνούμε δεν σημαίνει ότι είμαστε βουτηγμένοι στην αμαρτία, στην κραιπάλη και στο φθηνό υλισμό και ότι δεν αναγνωρίζουμε την πνευματική ανάγκη του ανθρώπου να κατανοήσει την ύπαρξη του και το εαυτό του με ένα μέτρο και μια ισορροπία ανάμεσα στην ύλη και το πνεύμα και την σωστή απόσταση από τον θεό όπως τον καταλαβαίνει ο καθένας ελεύθερος από την τρομοκρατία σου και την βασιλεία σου. Ούτε χρειαζόμαστε να φοβόμαστε ένα θεό και να τον προσκυνάμε για να κάνουμε το σωστό. Αρκεί η συνείδηση μας και σε αυτή δίνουμε λόγο.
Ζητούμε πλήρη διαχωρισμό πολιτείας και εκκλησίας να απαλλαγούμε από την δύσοσμη παρουσία σου. Όλη η περιουσία στο Ελληνικό λαό και όχι απλή φορολόγηση με ευνοϊκούς όρους και τα παραθυράκια του Ευρύνομου που σου κάνει πλάτες και χατίρια και του ανταποδίδεις πλουσιοπάροχα πίνοντας το αίμα μας. Να συντηρηθείς μόνος σου και να πας να δουλέψεις και μετά να δοξολογήσεις το θεό σε μεγάλες μετάνοιες και σταυρούς.
Να καταργηθούν τα θρησκευτικά και να αντικατασταθούν από την Ελληνική μυθολογία και φιλοσοφία και οι εικόνες σου να φύγουν από τα από τα σχολεία και τα δικαστήρια και οι όρκοι σε εβραϊκές βίβλους. Οι πολυτελείς εκκλησίες σου να γίνουν σχολεία και νοσοκομεία. Να σταματήσουν οι περιφορές λειψάνων και σκηνωμάτων φρίκης η ειδωλολατρία των εικόνων και το σύρσιμο με τα τέσσερα σε "θαυματουργά" σκαλιά. Όποιος χρειάζεται την πίστη να την κρατήσει για τον εαυτό του μαζί με τον θεό που πιστεύει και τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και όχι αυτή να τον εξυπηρετεί και να το βολεύει ποικιλοτρόπως.
Άρχισα από σένα γιατί με αφορά πρώτιστα κρατώντας την Ομηρική διάταξη σειρά και θεωρώντας σε πως βρίσκεσαι παντού και πίσω από κάθε θεοκρατική θρησκεία. Η Ελλάδα έχει εσένα, πολύχρονη μεγάλη τυραννία και σκλαβιά. Οι υπόλοιποι λαοί ας δουν τους δικούς τους Αντίνοους και τι θα κάνουν με αυτούς.
Κατηγορείσαι και κατάχρηση εξουσίας και άπληστης λαιμαργίας. Σακατεύεις το μυαλό των ανθρώπων στον δογματισμό και το αλάθητο του παπα και των πατέρων. Βρίσκεις λάθη μόνο στους Έλληνες και αυτοί να είναι στο απυρόβλητο αλάνθαστοι. Έχεις βρει το καινούριο κόλπο επειδή έχει αρχίσει να ξεφτίζει η μπογιά σου, με τις πιο πολλές θεωρίες της new age όλα « είναι ένα» να συνεχίσεις την δικτατορία σου , «ουκ έστιν Έλλην η Ρωμαίος … αλλά μόνο εγώ είμαι η αλήθεια», προσκυνήστε με, ισοπεδώνοντας λαούς και πατρίδες σε ένα μύλο αλέθοντας τα όλα και μη γνωρίζοντας κανείς ποίος είναι και που βρίσκεται.Απλώνεις σαν τα πλοκάμια της Λερναίας Ύδρας και σκάβεις τις στοές του εσωτερισμού, των θεοσοφιστών και των μασόνων σε μία ψευδή αντιπαλότητα και καταλήγεις πάντα στο άστρο του Δαβίδ και τις διδασκαλίες των σοφών της Σιών. Αναρτείς αυτές τις αντιαισθητικές εικόνες ανθρώπων με άδειο βλέμμα με αγύμναστα σώματα με σκυθρωπό ύφος να φοβίζουν τα παιδιά να τρώνε το φαγητό τους. Βουλιάζεις όλα τα καράβια του νου στα παράλογα και αντινοϊκά δόγματα σου. Σαν την Μέδουσα μουδιάζεις το μυαλό σε όποιο σε κοιτάξει χωρίς τα όπλα της Αθηνάς.
Εμείς οι σύγχρονοι Οδυσσεύς όσοι είμαστε, είμαστε εδώ έχουμε επιστρέψει και ένα βέλος εκτοξεύουμε στο χονδρό σου λαιμό. Άλλη ροδοδάκτυλη αυγή Ηώ να μη σε βρει πάνω σε αυτή την γη που χάλασες τρώγοντας και πίνοντας σε βάρος του ανθρώπου. Μαστροπός είσαι του θεού.

Κάτω τα χέρια σου από το μυαλό μας
αντινοϊκέ αρχιμνηστήρα Αντίνοε!
Πριν αρχίσουμε να “μαθαίνουμε” αυτά τα χόρτα που μας τάιζες χρόνια,
αιώνες, στην στάνη, στο μαντρί και στα σφαγεία,
στους πτωχούς τω πνεύματι σου, αμνούς του θεού,
έχουμε ξεκινήσει από το, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ,
πράγμα που για σένα ήταν και είναι τελείως ασύμφορο.
Και είμαστε εδώ!
Όλοι οι Οδυσσείς και οι Τηλέμαχοι της Ελλάδος!
Με καθαρό διαυγές Νου και αλάνθαστο σημάδι!
Κάτω τα χέρια σου από τον νου και το μυαλό μας
παρανοϊκέ αρχιμνηστήρα θεοκρατικέ!
 
Λίο Λεόν και όλοι οι Οδυσσείς και οι Τηλέμαχοι της Ελλάδος
2490 χρόνια μετά την ναυμαχία της Σαλαμίνος
Οι Μήδοι και οι προσκυνούντες μάγοι εξ Ανατολών κάποιο θεό
δεν θα περάσουν!


6 σχόλια:

 1. Κ. Ο Έλληνας, ο Κύκλωπας και η έννοια του θεού!
  Ο Κύκλωπας και η τύφλωση του:
  Η έξοδος... στον ορθολογισμό!


  Ο Ελληνισμός είχε παγιδευτεί στα πλοκάμια μιας αδίστακτης επιχείρησης και θάμενε πολύ χρόνο εκεί παγιδευμένος και υπνωτισμένος.
  Οι συγκυρίες βοήθησαν τον χριστιανισμό να επιβληθεί εξυπηρετώντας τα σχέδια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ...τον προώθησαν.
  Στρώσαν το κάθισμα και δώσαν στον Αντίνοο ...την πρώτη θέση.

  http://e-lions.blogspot.com/2008/10/blog-post_07.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χ. Μία ιστορία ενός μικρού τυράννου για… δύο μεγάλους πολεμιστές!
  Χρονισμός:
  Η πόρτα του φράγματος.

  Το πρώτο να γίνει πολεμιστής.
  Αυτό σημαίνει να αλλάξει τις απόψεις του για τον εαυτό του και τον κόσμιο γύρω του.
  Στην συνέχεια να είναι ικανός για απόλυτη αυτοπειθαρχία και έλεγχο του εαυτού του.

  Όποιο συναίσθημα σου προκαλέσει, είτε φόβου,μίσους, τρόμου, οίκτου, θα σε χειρισθεί μέσω αυτών ακριβώς των συναισθημάτων κλέβοντας ενέργεια και προσοχή και θα σε εγκλωβίσει στην σπηλιά λεηλατώντας σε.
  Ο μόνος τρόπος είναι να απαλλαγείς από φτιαχτούς συναισθηματισμούς και εξάρσεις οργής ή μνησικακίας βλέποντας καθαρά και αποστασιοποιημένα την όλη κατάσταση και να διεκδικήσεις την Ελευθερία σου.

  Να τον κοιτάξεις αδυσώπητα γνέφοντας του
  … από την άκρη του Απείρου
  …come on Mr. Σμιθ!

  http://e-lions.blogspot.com/2008/10/blog-post_15.html#comments

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ι. Ο Αντίνοος, ο Ευρύμαχος και… η έννοια του μικρού τυράννου
  Ο Αντίνοος, φυσικά, συνεργάζεται πάντα με ένα Ευρύμαχο, την διεφθαρμένη πολιτική εξουσία, τρώγοντας και πίνοντας, όπου στρογκυλοκαθήσουν.
  Ο Αντίνοος «ελεώ θεού» χρήζει φεουδάρχες, αυτοκράτορες, βασιλιάδες, ευλογεί πρωθυπουργούς, υπουργούς και ο Ευρύμαχος του ανταποδίδει την εξυπηρέτηση, με δωρεές με απαλλαγές και εξουσίες.
  Και οι δυο τους πολιόρκησαν επίμονα τον Ελληνισμό, προσπαθώντας να στηριχθούν επάνω του και να τον καπηλευτούν.
  Ακόμη και οι δικτάτορες ερωτοτρόπησαν με τον Ελληνισμό, στην προσπάθεια τους να πάρουν λίγη από την λάμψη του.
  Ο Αντίνοος μιλώντας για ένα οξύμωρο σχήμα ελληνοχριστιανικού πολιτισμού, κομμένο και ραμμένο στις επιδιώξεις του και ο Ευρύμαχος, αρχαιολάτρης,
  κατασκευαστής της κατ ‘επίφαση δημοκρατίας.
  Μιας δημοκρατίας, στην οποία την κληρονομική βασιλεία την έχει αντικαταστήσει η κληρονομική οικογενειοκρατία.

  http://e-lions.blogspot.com/2008/10/blog-post_09.html#comments

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η αλλαγη θα γινει οταν εμεις οι Ελληνες αντιληφθουμε ποιος ειναι πραγματικα ο Αντινοος και κατευθυνουμε ολοι τα βελη μας...και τα σπαθια μας στον λαιμο του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ως γνήσιον τέκνον της οργής
  και της τέχνης του πολέμου,
  Αχιλλέα
  είμεθα κάτι παραπάνω από σίγουροι
  πως γνωρίζεις άριστα
  τον στόχο, την κατεύθυνση και την δυναμική
  του βέλους
  ...κατέχων ημιθέως την δεξιοτεχνία
  ενός Αλεξανδρινού σπαθιού.
  Σε ευχαριστούμε
  για την ένθερμη νοητική κατάθεση σου αυτή
  κόντρα σε κάθε είδους αντινοήσεις.
  Σε χαιρετούμε δε.... ομηρικώς πολεμικά!
  Καλώς ήλθες στην ραψωδία χ
  ...Ελληνικά και Διαχρονικά!

  Λίο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χαιρετω και εγω με την σειρα μου παλιους,και νεους,συμπολεμιστες και συντροφους ομηρικους ηρωες απο το στρατοπεδο των Αχαιων,και χαιρομαι ειλικρινα που σε αυτην την επικη και ομηρικη νεα ραψωδια χ καλωσοριζετε και τον..Αχιλλεα
  παντα Ελληνικα και Διαχρονικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;