Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Χ. Βέλος για τον Ευρύμαχο
 
Τάμαθες τα μαντάτα,
Ευρύμαχε των ευρυνομικών νόμων και των ευρυζωνικών νομισματικών παρανόμων;
Θα είμαι σύντομος λακωνικός για να είμαι αποτελεσματικός επειδή μας έχεις πρήξει το συκώτι. Μας ροκανίζεις, μας σιγοτρώς κάθε φορά και προδίδεις τα όνειρα μας και τα οράματα μας σε μια γκρίζα πραγματικότητα και μια ατέλειωτη λεηλασία ενός μαγγανοπήγαδου. Μας ξεπουλάς για μια θεσούλα, για ένα ρετιρέ για μία γραβάτα με σφικτό κόμπο και παχυλούς ανυπόστατους τίτλους.Μας ανταλλάσσεις με λίγα και πολλά ομόλογα χρηματιστηριακά και εδάφη οικοδομήσιμα τεκμαρτά.Είσαι μέλος της τάδε διεθνούς και του τάδε συνδικάτου και κορνιζώνεις πτυχία και βραβεία και συνδρομές για να αποδείξεις την ανύπαρκτη προσωπικότητα σου χαμένος σε μια πασαρέλα και βιτρίνα image maker. Μεταμφιέζεσαι σε λόγιο και εμπειρογνώμονα και ειδικό μελετητή για να κρύψεις την ανεπάρκεια σου και την ανικανότητα σου εκτός ουσίας κάθε φορά να φλυαρείς άσκοπα σε ανούσιες και μαγειρεμένες προγραμματικές δηλώσεις που μένουν δηλώσεις.
Έχεις μάθει να περιδιαβαίνεις τα κανάλια των ανόμων συνεργατών σου, τις νομές των εντύπων και τα παράθυρα κατάντιας πολιτικού λόγου και ξεπεσμού και περνιέσαι για μεγάλος μαχητής σε μάχες επιδείξεων και εντυπώσεων, έκπτωτος του ορθού λόγου και της αξιοπρέπειας.Είσαι ένας πονηρός πολιτικάντης που ανέβηκες γλύφοντας και σερνόμενος σαν σκουλήκι και κάθισες στο τραπέζι και ροκανίζεις την περιουσία του Ελληνικού λαού.Όταν, δεν την βρήκε έτοιμη από το σόι σου, τον παππού και τον πατέρα και τον θείο σου. Αυτών που κυβερνήσανε αυτή την έρημη χώρα και την έχουν φθάσει σε αυτή την κατάσταση παίζοντας την κολοκυθιά με τις ευθύνες. Ποιος έφαγε τα περισσότερα και ποιος τα λιγότερα και ποιος έμαθε καλύτερα να παίζει γκολφ και να πίνει καφέ σε θέρετρα διακοπών όταν ένας λαός αγωνιζόταν για την αξιοπρέπεια του και οι ωραιοπαθείς σύζυγοι σου που σε σέρνουν από την μύτη να ζητούν ανυπόστατα πτυχία και σπίτια με πράσινο γκαζόν και εσύ να σέρνεις ένα λαό στην γελοιοποίηση και τον εξευτελισμό με τα ξεμωράματα σου κρύβοντας σκάνδαλα και ατασθαλίες και σάλτους από μπαλκόνια υπηρετών σου.
Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, και δεν έχεις καμία αξιοπιστία πλέον είτε είσαι πράσινος, είτε γαλάζιος, είτε κόκκινος είτε λίγο απ΄όλα τρεχαγυρευόπουλος πολιτικάντης κομήτης της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου και τρωκτικό.Διαιρείς τους Έλληνες και τους κοματιάζεις για να τους χειρίζεσαι και να τους αποδυναμώνεις.
Μην πιάνεις στο στόμα σου την Οδύσσεια και το ταξίδι της σου είναι άγνωστο γιατί ήσουν πάντα στο τραπέζι της Ιθάκης και συντηρούσες αυτήν την λεηλασία και το πλιάτσικο της χώρας. Και κάποιοι συγγενείς σου σε δηλώσεις τους έτσι μιλούν για αυτή την χώρα που τους φιλοξενεί.
 Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…»...;;;;
Και εσύ, πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής...;;;;
Μπερδεύεις την ιθαγένεια με την υπηκοότητα και και μας καταντάς πρόσφυγες στην ίδια μας την χώρα. Περνάς το μεταναστευτικό με σκοπό να σε ψηφίσουν οι μετανάστες και να διατηρήσεις με νύχια και δόντια το μαγαζί που έχεις φτιάξει σε βάρος της χώρας που κατάντησε μια εξαθλιωμένη παράγκα του καραγκιόζη.
Οι μετανάστες, και όχι εμείς, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρεθήκαμε να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής. Όμως, μόλις χορτάσουν παραπονιούνται και να γκρινιάζουν। Το δικαίωμα να φύγουν!
Αν δεν είναι ευχαριστημένοι, τότε φύγουν!
Δεν τους φέραμε εδώ με το ζόρι.
Διαλέξατε να έρθουν.

Έχουν δικαίωμα οι μετανάστες αλλά έχουμε και εμείς και προηγούμαστε αυτών των δικαιωμάτων. Αν δεν τους αρέσει να πάνε από εκεί που ήρθανε και να συμμορφώνονται με τους νόμους μας και να γνωρίζουν ότι είναι επισκέπτες και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτής την χώρας που τους φιλοξενεί.Αλλά δεν θα ανεβαίνουν στο κρεβάτι του παίρνοντας θάρρος γιατί αυτό το κρεβάτι ανήκει αλλού και αυτοί αλλού.Είναι ρατσιστής αυτός που υπερασπίζεται αυτό που του ανήκει;
Τα ανθρώπινα δικαιώματα αποκτώνται με την γέννηση η ιθαγένεια όχι όταν η μάνα κάποιου είναι από την χώρα των Οστρογότθων και ο πατέρας του από το πρώτο παγόβουνο τη Ανταρτικής και γεννήθηκε εδώ πόσο μάλλον όταν δε γεννήθηκε εδώ.Σε αυτό τον χώρο που ανήκει σε εμάς.Ας σεβαστεί τον εαυτό του και μην προδίδει αυτό που είναι.
Γιατί λες ξεδιάντροπα πως θα συρρικνωθούν τα σύνορα της χώρας χάρη της ειρήνης προσφέροντας γη και ύδωρ;Γιατί υποκύπτεις σε πιέσεις για παραχωρήσεις ονομάτων μιας ύενας λιγούρηδων που θυμήθηκαν τη μακεδονική καταγωγή τους ξαφνικά;Δεν παραχωρούμε κανένα όνομα και σπιθαμή εδάφους Ελληνικού και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό θα λογαριαστεί μαζί μας. Η Μακεδονία είναι όχι μόνο Ελληνική, αλλά είναι και της χώρας η κορυφογραμμή. Γνωρίζουμε ποια ονόματα, ποιοι ήρωες και ποιοι πολεμιστές, ποιοι στρατηγοί είναι δικοί μας και είναι Έλληνες. Και οι θεολάγνοι δεσποτάδες, η εταιρεία πώλησης σωτηρίας που συνεταιρίζεσαι και μοιράζεστε τα κέρδη να ακολουθήσουν την προτροπή των ραβίνων τους και να μας αγαπήσουν, εμάς τους Έλληνες, χωρίς να μας αναθεματίζουν και να γυρίσουν και το άλλο μάγουλο εφαρμόζοντας τις εντολές των κυρίων τους.Να αφήσουν τα περιστέρια ήσυχα να πετούν και ο Ήφαιστος να αναλάβει τα κεφάλια τους.
Γιατί η βουλή των Ελλήνων εκπροσωπείται από μοντέλα και μεγαλοδικηγόρους; Που είναι οι παραγωγικές τάξεις, όλες οι τάξεις ; Γιατί δεν εκπροσωπούνται, δεν ακούγεται φωνή τους; Που είναι ο αγρότης και ο μελισσοκόμος και η φωνή τους; Τι δουλειά κάνουν τα μοντέλα και ποιον δουλεύουν; Ποιον καλύπτει η βουλευτική ασυλία εκτός από τους απατεώνες σαν και του λόγου σου;Γιατί οι εξουσίες δεν είναι διαχωρισμένες και Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει;Γιατί οι νόμοι είναι τόσο πολύπλοκοι και κανείς δεν ξέρει που και πώς να βρει το δίκιο του;Γιατί το υπουργείο δεν είναι Ελληνικής αμιγούς παιδείας; Πως μπορεί ένας δάσκαλος να διδάξει επιστημονική μέθοδο στα παιδιά μαζί με τα θρησκευτικά που μιλούν για τεκνοποίηση μέσω κρίνου σαν αληθινό γεγονός;Γιατί τα πάρε δώσε με το οργανωμένο συνδικάτο της εκκλησίας και τα χρυσόβουλα της και τις ανταλλαγές αεροπορικών σκαφών και φυλακτών;Γιατί συντηρείς το σύστημα παραπαιδείας με τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα;Πως μπορεί ένα παιδί να πηγαίνει σχολείο 7 ώρες και μετά φροντιστήριο για να αποκτήσει ένα πτυχίο χωρίς αντίκρισμα;Και μετά υποβαθμίζοντας το πτυχίο να περάσει από το μεταπτυχιακό και πάει λέγοντας.Γιατί η υγεία και τα νοσοκομεία είναι σε αυτή την αθλιότητα και οι γιατροί παραιτούνται ομαδικά από απόγνωση;
«Χρειάζεται επανάσταση νοοτροπίας και να εκσυγχρονίσουμε πολιτικά τη χώρα, ακόμα κι αν καταστεί de facto αναγκαία η αλλαγή του σημερινού πολιτικού και κομματικού συστήματος». Διαπιστώνουν με αυτοκριτική κομματικά σου στελέχη βλέποντας τους κομματικά τους πλοία να βουλιάζουν.
Η Οδύσσεια αυτής της χώρας διαπιστώνει πως οι μεγάλοι μνηστήρες της εσείς ήσασταν από πάντα.Εσείς, το καταθλιπτικό ιερατείο και οι γλύφτες πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας. Ψεύτες κλέφτες και λωποδύτες και καρεκλοθεσίτες.Να πληρώσετε τώρα εσείς που γίνατε πλούσιοι με καταθέσεις ακίνητα και εταιρίες από αυτή την ερήμωση της χώρας και να αφήσετε την κληρονομική βασιλεία, τα τσιφλίκια σας και τα φέουδα.Μας χρωστάτε πολλά και να φύγετε από το τραπέζι και το μεγάλο φαγοπότι. Να καθαρίσουμε το παλάτι με μπόλικο θειάφι από την αποπνικτική παρουσίας σας και τους κουμπάρους και τους συμπεθέρους σας.Να αναδειχτούν όχι μόνο ενάρετοι αλλά και ικανοί άνθρωποι να νοικοκυρέψουν αυτό το παλάτι που το καταντήσατε ένα σκουπιδαριό.Να προστατευτούν οι μικρές επιχειρήσεις από τα καρτέλ και τους πολυεθνικούς Σμιθ για να μη καταλήξουμε να δουλεύουμε μηχανές ρομπότ σε 1χ1 με πάνελ δωμάτιο από το πρωί μέχρι το βράδυ σκλάβοι για αυτούς, εμείς και τα παιδιά μας.
Απαιτούμε αξιοκρατία εξυγίανση της πολιτικής ζωής του τόπου και ζητούμε ο πολιτικός να είναι ένα σεβαστό πρόσωπο όχι καραγκιόζης και τυχοδιώκτης, καιροσκόπος κερδοσκόπος, αριβίστας και αμοραλιστής। Και μία χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με τέτοιους να την διοικούν.
Θέλουμε να βλέπουμε έγχρωμα όνειρα και διαφορετικές ταινίες, θέλουμε να αφήσεις το συκώτι μας ήσυχο θέλουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, θέλουμε χρόνο για μας για τις γυναίκες μας για τα παιδιά μας και τους φίλους μας. Δεν θέλουμε πολλά λεφτά και κάνουμε χωρίς πισίνα και σκάφος, αλλά να ζούμε αξιοπρεπώς και φθάνει για όλους αν μειωθεί η ψαλίδα και γλιτώσουμε από την απληστία σου και την λαιμαργία σου. Θέλουμε ουσιαστική γνώση και παιδεία.Το σύνταγμα αναρτημένο στα σπίτια μας και μάθημα στα σχολείο. Οι νόμοι απλοί και ξεκάθαροι. Ο κάθε Έλλην πολίτης να τους γνωρίζει και να μπορεί να υπερασπίσει το δίκιο του με απλά λόγια χωρίς μαστροπούς δικηγόρους και κυκλώματα μεσαζόντων.
Θέλουμε αληθινή ενημέρωση και όχι τα χάπια ύπνωσης που μας πουλάς σε ρόζ κορδέλλες και μαχόμενους δημοσιογράφους και όχι κάφρους.
Πρέπει επιτέλους, να δημιουργηθεί ένα σώμα ενεργών και συνειδητοποιημένων πολιτών, που θα φέρουν την πραγματική Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε!
Το αυριανό ολόγιομο φεγγάρι του Απριλίου να μη σου επιτρέψει να ξαναπερπατήσεις σε αυτή την Γη που χάλασες με την απληστία σου και την λαιμαργία σου. Σε έχουμε βαρεθεί και το κυριότερο σε έχουμε σιχαθεί.
Κάτω τα βρώμικα χέρια σου από τα όνειρα μας αναξιοπρεπή μνηστήρα της μεγάλης κοιλιάς, των μεγάλων καταχρήσεων του συκωτιού, της κούφιας επίδειξης και της βαρβαρότητας μιας ολιγαρχίας.
Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. Η "ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ. Όταν Ο Περικλής ξεκινούσε το πρωί να πάει στο βουλευτήριο ή στην αγορά, έκανε τον εξής διάλογο με τον εαυτόν του: Όρα και φύλαττε Περικλή Άρχεις Ελευθέρων Ανθρώπων Άρχεις Ελλήνων Άρχεις Αθηναίων ! Ας το έχεις αυτό υπ' ο...ψιν τους,οι σύγχρονοι πολιτικοί ταγοί μας.
Ότι άρχουν ΕΛΛΗΝΩΝ.
Εμείς είμαστε οι Έλληνες, και είμαστε εδώ επιστρέφοντας από ένα ταξίδι μακρινό και βασανιστικό και είμαστε ζωντανοί σε μια σκηνή. Ζούμε, όπως η κάθε λέξη της Ελληνικής γλώσσας που καταλήγει σε-ζω.Ελπίζω, χαρίζω, δωρίζω, τονίζω, γυρίζω, τανίζω, θυμίζω, αρχίζω, σπουδάζω, κουράζω, εξετάζω, αλλάζω….
Η Οδύσσεια αυτής της χώρας διαπιστώνει πως οι μεγάλοι μνηστήρες της ήσασταν εσείς που περάστε και φάγατε και ήπιατε και συνεργάστηκες μεταξύ σας σε βάρος μας.Έχουμε καταντήσει ζητιάνοι στο παλάτι μας στο σπίτι μας και εσύ με τους υπόλοιπους χαραμοφάηδες έχετε στρωθεί στο τραπέζι και χορταμό δεν έχετε.
Για σας ο Ελληνισμός είναι η τσέπη σας και χρησιμεύει στο να μεγαλώνει το πορτοφόλι σας.Για μας ο Ελληνισμός είναι η καρδιά μας η ψυχής μας το είναι μας, η πατρίδα μας τα όνειρα μας, ο καημός μας ο πόθος μας και έχουμε ένα λόγο να ζήσουμε για αυτόν και μία αιτία να πεθάνουμε για να τον υπερασπίσουμε.
Εμείς είμαστε εδώ, Οδυσσείς και Τηλέμαχοι απέναντι σας και δεν θα σας αφήσουμε να μας κοροϊδεύετε και να μας χλευάζετε και να μας πετάτε τα ψίχουλα και τα σκουπίδια σας
Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό;
Βρισκόμαστε στο τέλος της Οδύσσειας και δεν σας επιτρέψουμε να βουλιάξετε αυτό το πλοίο που λέγεται Ελλάς και είναι η χώρα του φωτός.

Λίο Λεόν, οι Οδυσσείς και οι Τηλέμαχοι αυτού του τόπου
2343 χρόνια μετά την μάχη της Ισσού,την κατατρόπωση του Δαρείου και την φυγή του.
Έτσι πολεμούν οι Έλληνες ανατολικούς και δυτικούς και ευρωπαίους Μήδους εταίρους.
Ίτε παίδες Ελλήνων!
Με ένα Αλεξανδρινό σπαθί κόμπους και σκουριασμένους δεσμούς να λύσουμε στην στιγμή και με ένα Τόξο φωτεινό των Ελλήνων να ξεκαθαρίσει το μυαλό.Να βγούμε από την αδράνεια και την σκουριά με δυνατά αντανακλαστικά.
 

5 σχόλια:

 1. Π. Ανοιχτή επιστολή προς τους πολιτικούς της χώρας.
  Πολιτική:
  Ο άνθρωπος είναι πολικό Ον
  και μια βαθιά κοινωνική Οντότητα.

  Προς όλους τους πολιτικούς και τους βουλευτές αυτής της χώρας,
  με απλά λόγια, χωρίς περισπούδαστο ύφος και ειδικούς όρους, με λόγια καρδιάς,όπως θα ήταν τα λόγια ενός του μικρού παιδιού, που σε κοιτάζει στα μάτια και δεν θέλει να του πεις πια άλλα ψέματα και δικαιολογίες…
  .
  Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,
  είναι καιρός να ανανεωθείτε ριζικά και ίσως να αποσυρθείτε.
  Έχετε κουράσει και έχετε κουραστεί και είναι εμφανή τα σημάδια αυτά.

  Η Ελλάδα όμως και το πνεύμα του Ανθρώπου,
  μπορεί να μείνει και να διαρκέσει... για πάντα!
  Ας κάνουμε λοιπόν την Ελλάδα αυτό που ήταν ΠΑΝΤΑ!
  Ένα φωτεινό ζωντανό παράδειγμα για όλο τον κόσμο.
  Και ας είναι αυτό που θα μας ενώσει όλους, σαν μία γροθιά
  και θα μας κάνει να ξεπεράσουμε τις διαφορές μας,
  τις προσωπικές φιλοδοξίες μας τον εγωισμό την ιδιοτέλεια,
  τις μικροκακίες μας, τις κατινιές μας, τις προσωπικές μας πεποιθήσεις –απόψεις
  για κάποια θέματα και να διδαχτούμε όλοι από τα λάθη του παρελθόντος.
  Αυτά που μας ενώνουν είναι πάντα, περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
  Δεν μπορεί να μη αγαπούμε όλοι αυτή την χώρα;
  Δεν μπορεί να μη θέλουμε ένα καλύτερο αύριο;
  Για την καινούργια γενιά που έρχεται;
  Μπορεί να υπάρξει Ελευθερία για τον Άνθρωπο χωρίς... Αρετή;
  ΜΠΟΡΕΙ;;;

  http://e-lions.blogspot.com/2008/07/blog-post_18.html#comments

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε. Η αβάσταχτη κλοπή... της εξουσίας!
  Εξουσία:
  Ιδιοποίηση και έλεγχος της κοινωνικά διαθέσιμης ενέργειας.

  Πρόκειται για ένα αρχαιότατο μυστικό, που ήταν ανέκαθεν γνωστό στα κατά καιρούς
  ιερατεία, παρά το ότι η επιστήμη του ελέγχου της ενέργειας έχει πάρει πολλές μορφές, ανάλογα με τις εκάστοτε κοινωνικές θρησκευτικές και παραγωγικές συνθήκες.
  Κάτω από αυτήν την σκοπιά, κύρια μέθοδος της εξουσίας είναι να δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης στους πολίτες, μέσω της οποίας αιχμαλωτίζει την προσοχή τους.
  Και αυτό από την στιγμή που η προσοχή μας στρέφεται κάπου, εκεί ρέει και η ενέργεια μας.
  Έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος από τον οποίο η εξουσία βγαίνει κερδισμένη όλο και πιο πολύ.
  Οι πολίτες εξαντλούνται ενεργειακά επενδύοντας τα ενεργειακά τους αποθέματα, εκεί όπου τους "κατευθύνουν".

  http://e-lions.blogspot.com/2008/10/blog-post_26.html#comments

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σ. Η κορυφαία κατάκτηση του Ανθρώπου!
  Το Σύνταγμα
  ...από την Βουλή των Ελλήνων
  ...από τα κόκαλα βγαλμένο των Ελλήνων τα ιερά…
  .
  μερικά από τα άθρα του
  Αρθρο 1 - (Μορφή του πολιτεύματος)
  1. Tο πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία.
  2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
  3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
  'Αρθρο 2 - (Πρωταρχικές υποχρεώσεις της πολιτείας)

  1. O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
  2. H Eλλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.

  MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα

  'Αρθρο 4 - (Ισότητα των Ελλήνων)

  1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
  2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
  O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
  3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

  http://e-lions.blogspot.com/2008/07/blog-post_17.html#comments

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υπερφίαλοι αγήνορες, έτσι τους αποκαλεί ο Όμηρος αυτούς που στο παλάτι της Ιθάκης κάθονται σε μεγάλα τραπέζια τρώνε και πίνουν σε βάρος μας και λεηλατούν την περιουσία ενός λαού.

  Οι Ευρύμαχοι αλαζόνες πολύβουοι μνηστήρες της πολιτικής μας ζωής . Πηγαινοέρχονται και περιδιαβαίνουν τα κανάλια και τις εφημερίδες του Κτήσιππου . Ανοίγουν μέτωπα πολλών παραθύρων με πολλή φασαρία, κάνουν το μαύρο άσπρο και τους όνους ιπτάμενους παίζοντας την κολοκυθιά και ψάχνοντας τον παπά. Σπουδαία φορτωμένα βιογραφικά αλλά ασήμαντη βιογραφία ανθρώπων παρ όλα αυτά.. Μεγάλοι λογαριασμοί. Αδιάφανο πόθεν έσχεις. Με τον μαύρο Αντίνο αλληλοευλογούνται μαζί με τα γένια τους , αλληλοβραβεύονται και αλληλοκαλύπτονται.

  Ο Αμφίνομος με τα διπλά παραθυράκια του νόμου τους αφήνει να αλωνίζουν και να σφάζουν όλα τα ζωντανά. Ούτε ένας τους δεν έχει τιμωρηθεί. Εξοντώνουν, στήνουν ενέδρα στους νεαρούς Τηλέμαχους σε ένα ανάπηρο σύστημα Παιδείας ακρωτηριάζοντας το μυαλό τους, σκοτώνουν το μέλλον, δολοφονούν τα όνειρα μας ,ποδοπατούν τις αξίες μας , καταστρέφουν το μπλε της Ιουλίτας του ουρανού, το γαλάζιο της θάλασσας .Μας φορτώνουν με ενοχές προπατορικού αμαρτήματος και ότι τα φάγαμε μαζί για να κυβερνούν ασύδοτα ανενόχλητοι χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα και χωρίς τιμή.

  ΟΧΙ δεν τα φάγαμε μαζί και εσείς είστε για αυτές τις επιλογές σας και την θέση εξουσίας που είχατε ΕΝΟΧΟΙ από την αρχή. Τα φάγατε εσείς και οι παρατρεχάμοι σας δούλοι , κουμπάροι κολλητοί σε κατάχρηση εξουσίας και απληστίας . Στην Ιαπωνία, την χώρα των σαμουράι, οι πολιτικοί της άνδρες θα είχαν αυτοκτονήσει με αυτή την κοινωνική κατακραυγή και εσείς δεν έχετε τον λεπτό φλοιό επιδερμίδας, την ευαισθησία να έχετε τουλάχιστον παραιτηθεί. Ούτε ένας δεν έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη και όλοι μπερδεύουν το ηθικό με το νόμιμο χωρίς αιδώ και ντροπή σε μία βουλή, ένα έρημο παλάτι βουληφόρου συνελεύσεως που έχει καταντήσει φθηνό θέαμα άσχετων μοντέλων, φλύαρων δικηγόρων, επαγγελματιών καταχραστών και παράλογων συνταγματολόγων απουσία συνείδησης και αισθητικής και πραγματικών ανθρώπων ωραίων και αληθινών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παιδί μου, ο Ερωδιός δεν ειναι μόνος του.Ο πατήρ σου έχει προστασία.. Θα σου πώ..

  Η Στυξ βοήθησε τον Δία στον πόλεμο ενάντια στους Τιτάνες. Ως ανταπόδοση ο Δίας όρισε τα παιδιά της Στύγας να μπορούν να ζούνε αιώνια με τον Δία και η ίδια έγινε η Θεά των ιερότερων όρκων. Otan κρούει η Ανάγκη και απαγγέλεται όρκος ιερός στέλνει ο Διας τον Ερωδιό. Αυτός όταν ελευθερώνεται από το σώμα του Διός ανεβαίνει στα ουράνια περνώντας από τα Υδατα της Στυγός και ανάμεσα από τα 'Αστρα του Αιγόκαιρω εισέρχεται την Πύλη των Θεών. Στην πύλη των Θεών τον περιμένει ο φτερωτός μονόκερος Πήγασος. και ο γίγαντας Χρυσάωρας να του δείξουν το δρόμο. 'Οταν συναντήσαν φτερωτό λέοντα με κεφάλι ανθρώπου αποχαιρετούν με χάρη τον Ερωδιό δείχνοντας του τις ερωτικές τελετές του Ερωτευμένου Γλαύκου που αγάπησε την όμορφη νεαρά Σκύλλα και όχι την Θαλλάσια θεά.
  Ο Ερωδιός πρωτοαντίκρυσε τον, πανούργο Προμηθέα στα δεσμά του και του Αναφωνεί:

  Ερωδιός: Ζών Eκλεκτός Επιλήσμων ΘεόΣ

  Προμηθεύς: 'Aναξ Κόσμου Βούλευε! Πολυπληθές στόματα ακούω? Ουράνια πολιτεύματα. Είναι Αρωγή που κατέφθασε η αποθράσυνα? Καύκασος το βουνό που χω για αιώρα. 'Αμαχος Δηλώ καιρούς τώρα. Ενυπόθηκος να καρτερώ τον ερχομό των καλών Ερώτων με τη σεμνή ορμή.
  'Ετσι θα εξοντώσουμε την αδικία! Με γαλήνη και σοφία, με διαλογιστική μέριμα και πανσοφία. Η ίδια η γη μυρολογάει
  τη δικιά μας νεολαία που πάει από μοίραν άδικου θανάτου χαμένη, στον Αδη κάτου.Με νεοφοβίες ξεχάσαμε...
  Τους ακούω να σκούζουν κιόλας “ Πάμε να φύγουμε γιατί άγιασε ο τόπος” Τους άκουσα μόλις δα! Πού ήταν πρίν αυτά τα ξεφωνητά?

  Και όμως εφτασαν εδώ, εις σημείον διαθήκης μεταξύ εμού και της Γής. Και μια αυστηρή φωνή τους χάσκει πάνω απ'τα κεφάλια τους. Είστε νεαροί και απερίσκεπτοι, Είστε νεαροί και απερίσκεπτοι, Είστε νεαροί και απερίσκεπτοι, Είστε νεαροί και απερίσκεπτοι, Είστε νεαροί και απερίσκεπτοι, Είστε νεαροί και απερίσκεπτοι, Είστε νεαροί και απερίσκεπτοι,, Είστε νεαροί και απερίσκεπτοι.

  Η Ηχώς υψώνεται είς την 'Εκτην αλλά κατάλαβα πολύ καλά τη φωνή της.
  Εκείνοι φτιάξανε τα στρατόπαιδα της ντροπής ξανά.Τη Ψυχοπαγίδα. Δεν μάθανε το μάθημα τους. Το σφραγισμένο βιβλίο άνοιξε. Ο 'Ηλιος της Δικαιοσύνης ο Χρυσόθρονος σκέπασε τη νύχτα που θωρώ? Τα μάτια μου δεν με απατούν. Βλέπω ακόμα άριστα. Συνήθησαν καιρό τώρα οι οφθαλμοι μου στην ομοιομοφία του απέραντου νου. .
  Ακούω κάτι που ειναι Υπερ άνω Οκτάβας... Και μοιάζει με ποδοβολητό που πλησιάζει. 'Αλογα! 'Αλογα! 'Αλογα! 'Αλογα τους ακούω να ξεφωνίζουν...Τους άγγιξε η σκιά του γιού του 'Αρη... 'Αλογα! 'Αλογα! 'Αλογα! 'Αλογα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;