Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Η Eποχή της Ελλάδος


 Άρτεμις Υδροχόος Ελληνισμός και Καθαρός Ουρανός


 H επόμενη Εποχή των 2000 ετών θα  είναι η Εποχή της Ελλάδος.

 Η χώρα του φωτός και της αλκίνοης δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση της Ελλάδος  θα αποτελείται από 12 φιλοσόφους πολεμιστές που θα εκλέγονται κατευθείαν από τον λαό χωρίς τη μεσολάβηση κομμάτων και ιερατείων.

 Θα κρατούν,  στο ένα χέρι το βιβλίο των Ομηρικών Επών και στο άλλο χέρι το σπαθί της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης και θα αποτελούν Πρότυπο Πολιτεία και Δημοκρατία για όλα τα έθνη της γης. Κανένας πολίτης δεν θα είναι αμέτοχος στα θέματα της πολιτείας, αδιάφορος και ανεύθυνος.

 Ο ΟΗΕ αντικατασταθεί από το  σεμνό  συμβούλιο των Αλκίνοων  Εθνών  και δεν θα είναι ανεξέλεγκτος  πολυέξοδος οργανισμός. 

 Η Ελλάδα αποτελεί το κέντρο της ισορροπίας  της ψυχικής και της νοητικής των εθνών γιατί είναι και το κέντρο ισορροπίας του πλανήτη. Η πρωτεύουσα της Ελλάδος θα μεταφερθεί κοντά στους Δελφούς και θα κτιστεί από  την αρχή  με σωστή ρυμοτομία και όμορφη αρχιτεκτονική.

 Η Γη θα προστατευτεί από την οικολογική καταστροφή με την σωστή οικονομία και την δίκαιη κατανομή.

 Ο πληθυσμός θα κατανεμηθεί σωστά και δεν θα υπάρχουν ούτε πολύ πόλεις τέρατα, ούτε ερημωμένα χωριά.

 Τα υψηλά κτίρια θα  καταργηθούν  ως κατεξοχήν αντί οικολογικά.

 Κάθε σπίτι θα έχει ένα κήπο και κάθε πόλη θα περιβάλλεται από όμορφα πάρκα.

 Η υγεία των ανθρώπων θα είναι μέλημα   σύγχρονων  Ασκληπιείων  κοντά στη φύση σε καθαρό αέρα και νερό.

 Τα σχολεία θα είναι εκπληκτικής παιδείας, κριτικής σκέψης γνώσης και αυτογνωσίας.  Τα χρηματιστήρια θα καταργηθούν και οι οικονομικοί πόροι ομοιόμορφα και δίκαια  θα κατανεμηθούν.

Γιατί η Ελλάδα;

 Γιατί μόνο η Ελλάδα μπορεί. Έχει τα σωστά πρότυπα και τα υγιή, τον Οδυσσέα και τον Ηρακλή από το ηρωικό γένος των όρθιων ανθρωπίδων, αστέρια λαμπερά σε Γαλαξίες με Συμπαντική Μυθική Διαδρομή.

 Για αυτό τον λόγο θα πρωταγωνιστεί,  ηγέτις βασίλισσα, του Βορρά του Νότου της Δύσης και την Ανατολής, της Λογικής της Φιλοσοφίας της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας, σε όλη τη Γη. Η Ελλάς και,.... όσοι κρατούν άσβεστη μια φλόγα καρδιάς, ηρωική!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;