Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η Ευθυγράμμιση


Έκλειψη, Σκιά και Ευθυγράμμιση 

Η ευθυγράμμιση  των ουρανίων σωμάτων συμβαίνει όταν τα κέντρα  των σφαιρών τους βρεθούν στην ίδια ευθεία στον αέναο χορό των άστρων του σύμπαντος. Λαμβάνει χώρα μερικές φορές τον χρόνο στην συζυγία και ευφυή συνεργασία μεταξύ Ηλίου, Γης και Σελήνης.

Δημιουργεί ένα κανάλι δίοδο,  μεγίστης ηλεκτρομαγνητικής ροής και  αύξηση της συνείδησης με  νέα ορμή και μεγάλη ισχύ  (Watt).

 Τα συγχρονιστικά γήινα φαινόμενα που την συνοδεύουν  είναι αποτέλεσμα της απουσίας ή παρουσίας της συνείδησης, όπως αναδύεται από το συλλογικό και προσωπικό ασυνείδητο της ανθρωπότητος  γενικά και των ανθρώπων ειδικά, σε ηφαιστειακή έκρηξη του υποσυνείδητου.
Έχουμε αρκετές καταγεγραμμένες εκλείψεις στην παγκόσμια ιστορία του ανθρωπίνου γένους.
Μία από αυτές αναφέρεται στην Ομήρου Οδύσσεια την Ομηρική Εποχή και αφορά την ευθυγράμμιση των πελέκυων και το ΒΕΛΟΣ  της αυξημένης αντίληψης  που ο Οδυσσέας μονομιάς περνά.
Στην μετα ομηρική εποχή λέγεται ΕΠΙΓΝΩΣΗ και η ανθρωπότητα  έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή για  να την κατακτήσει,  με οδύνη πολύ.
Όσοι αυτό το κατανοούν στη φωτεινή πλευρά περνούν, οι υπόλοιποι, ΣΚΙΕΣ  και φαντάσματα τη σκοτεινή πλευρά ακολουθούν.
Ο πόλεμος των άστρων συνεχίζεται και οι μεγάλοι ΜΥΘΟΙ διηγούνται την Ιστορία του Εαυτού στο μεγάλο  Ταξίδι της Γνώσης και της Περιπέτειας του.


υ Οδυσσείας 356

ἠέλιος δὲ οὐρανοῦ ἐξαπόλωλε, κακὴ δ' ἐπιδέδρομεν ἀχλύς.»
Ο Ήλιος δε του ουρανού απωλέσθη και κακή εξαπλώθηκε ομίχλη αχλύ .

Ο Οδυσσέας στη Χώρα της  Μνημοσύνης
Λέανδρος Λαμπρινός
9 Μαρτίου 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;