Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Πατρίδα


 Ποια είναι η  πατρίδα του πολεμιστή;
Η πατρίδα του πολεμιστή είναι η χώρα  του, το σπίτι του, οι ρίζες του , η καταγωγή   του, το  στερεό νησί της ύλης του. Η πατρίδα του πολεμιστή είναι η πόλη του, η πολιτεία του,  οι γονείς  του, πνευματικοί ή φυσικοί, οι  πραγματικοί του φίλοι του, οι αληθικοί του  σύντροφοι , η αγάπη του, η προτίμηση του.
Η πατρίδα του πολεμιστή δεν είναι  υπερ εθνικιστικές κορώνες για την πατρίδα του, γιατί έχουν δικαίωμα ύπαρξης και οι άλλες πατρίδες.
Η πατρίδα του πολεμιστή  δεν   μπορεί να βρεθεί στο έλεος ενός  ισοπεδωτικού διεθνούς ολοκληρωτισμού  δηλώνοντας υποταγή στις απάνθρωπες  πολυεθνικές αγορές που  όλα τα αγοράζουν και  όλα τα πωλούν με σκοπό το  απάνθρωπο αθέμιτο  εμπορικό κέρδος.
Είναι κάποια πράγματα ΑΞΙΕΣ και ιδανικά που δεν μπορούν  να γίνουν αντικείμενο αγοροπωλησίας  και  επαίσχυντων  γραφειοκρατικών μνημονίων στα χέρια χρηματοπιστωτικών  ύαινων και  αρπακτικών γυπών.
Ο Πολεμιστής είναι ανίκητος γιατί δεν είναι εξαγοράσιμος και δεν υπάρχει θάνατος για τον πολεμιστή γιατί το Πνεύμα του είναι Αθάνατο.
Ίσως η πατρίδα του πολεμιστή να είναι η κοιτίδα της ανθρωπότητος  φτιαγμένη από σκόνη αστεριών και από το Πνεύμα του Ανθρώπου.
Καλούνται όλοι οι μεγάλοι Πολεμιστές  του Κόσμου, Φύλακες   του Χώρου και του Χρόνου  στον σύγχρονο πόλεμο των   άστρων, αστεριών, ΙΔΕΩΝ- κάστρων,  να υπερασπίσουν τις πατρίδες  τους, τον λαό τους  και τον ΑΝΘΡΩΠΟ, από την αδικία,  την σκλαβιά και δουλοπαροικία, την μεγάλη απάνθρωπη οικονομική ανισότητα, την άγρια εκμετάλλευση  ανθρώπου από άνθρωπο, τον κυνικό  υλισμό  και τον πλανήτη  μητρίδα ΓΗ,  στο Όνομα  της Ελευθερίας του Πνεύματος  του.

ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Ο Οδυσσέας στη Χώρα της  Μνημοσύνης
Λέανδρος Λαμπρινός
2 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;