Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Β. Μαγικές ασκήσεις για τον Πλούτωνα


 
Β. Πλούτωνας:
Ο κυρίαρχος της σεξουαλικής ενέργειας!
Ο Σκορπιός, ο κυβερνήτης του Πλούτωνας και ο 8ος οίκος,
είναι ένα πεδίο πυριφλεγή και εκεί μέσα περπατά κάποιος στο χείλος της Αβύσσου.
Η επαφή με το ομιχλώδες υποσυνείδητο, επαφή με την τρομερή σκιά και σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου είναι κάτι που θα αποδειχτεί πολύ δύσκολο και για τους πιο δυνατούς και θαρραλέους εξερευνητές.
Αλλά, όποιος κατορθώσει και βγει περάσει από την χώρα του Άδη, θα είναι για πάντα
ένας άλλος Άνθρωπος!Ένας άνθρωπος που έχει γνωρίσει τον εαυτό του , τα μύχια της ψυχής του και θα έχει δει τα μυστήρια του κόσμου μαζί με το ...θαύμα του.
Από εκεί και μετά ελάχιστα πράγματα θα τον φοβίζουν και ελάχιστα πράγματα θα είναι αυτά που δεν θα μπορεί να κάνει.
Επειδή θα έχει γίνει ένα τίποτα, βιώνοντας την εκμηδένιση του 'Εγώ',
ένας κόκκος άμμου μέσα από την βαθιά σιωπή του θανάτου του , θα ξαναγεννηθεί και θα μπορεί να Είναι τα... ΠΑΝΤΑ.
Ο θεός, λέει ο οραματιστής Χαλίλ Γκιμπράν, αναπαύεται στη λογική και κινείται με το πάθος.
Αυτό το πάθος , που μπορεί να μετακινήσει βουνά, είναι το συστατικό,
των Πλουτώνειων ανθρώπων, που θα το χρησιμοποιήσουν είτε για καλό είτα για κακό, φλερτάροντας συνήθως με τον θάνατο και ζώντας στην κόψη του ξυραφιού.
Είτε με μέτρο, είτε με υπερβολή και έλλειψη, δημιουργώντας την δύναμη ή την ύβρη.

Ο Πλούτωνας είναι « ατομική βόμβα» και δεν δεν είναι καθόλου τυχαίο, που αποφάσισε να αποκαλυφθεί και να περάσει στο συνειδητό της ανθρωπότητας, το 1930, όταν άρχιζε η κατασκευή της και η άνοδος του φασισμού στην Ευρώπη και η εξερεύνηση του DNA.

Η Σταχτοπούτα, που περνάει τις ώρες της στις στάχτες με την εκπαίδευση των τυραννικών αδελφών της και της μητριάς της, μεταμφιεσμένη σε ένα δυστυχισμένο πλάσμα, μέχρι την στιγμή που θα φορέσει το γοβάκι, για να ανακηρυχτεί... βασίλισσα, εκφράζει πολλές από τις ασχολίες και τις μεθόδου ενός Σκορπιού... στον αφηρημένο πυρήνα της ιστορίας..
Οι μεταμφιέσεις είναι μέσα στις ικανότητες ενός Πλούτωνα που μπορεί να μετακινήσει το σημείο της Αντιλήψης, με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταμορφώνεται σε κάθε τι , ακόμη και σε κοράκι….
Το βιοχημικό του άλας είναι προστατευτικό άλας του θειικού ασβεστίου.
Η μελέτη του νευρικού συστήματος αποκαλύπτει ότι τα γάγγλια στην βάση της σπονδυλικής στήλης, που βρίσκονται στο ιερούν οστούν σχετίζονται με την λειτουργία των αδένων παραγωγής.
Το μεγαλύτερο , το ισχιακό νεύρο, έχει σημείο εκπήγασης το κέντρο του ιερού οστού και στέλνει σημαντικούς κλάδους , όχι μόνο στους αδένες αναπαραγωγής αλλά επιπρόσθετα στα γόνατα και στα κάτω άκρα.
Γι αυτό τον λόγο είναι φυσικό η σεξουαλική πράξη να κλέβει ενέργεια από τις ζωδιακές υποδιαιρέσεις που βρίσκονται στα κάτω άκρα.
Συγχρόνως έχει μια άμεση συσχέτιση με τον εγκέφαλο, την έδρα του Άρη.
Σε περιπτώσεις μακροχρόνιων σεξουαλικών καταχρήσεων, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην δραστηριότητα των μελών του σώματος που νευρώνονται από το ισχιακό νεύρο και συχνά προκαλούνται παραλύσεις των κάτω άκρων.
Η υπερβολική σπατάλη σεξουαλικών χυμών και ενέργειας, έχουν επίδραση στην φαιά ουσία του εγκεφάλου και περιορίζουν την ικανότητα της να διοχετεύει ενέργεια στο σώμα.
Όχι σεξ για το σεξ!Όχι σεξ χωρίς αγάπη ,χωρίς σεβασμό, χωρίς εμπιστοσύνη.
Όχι σεξ χωρίς έρωτα, από συνήθεια, από ρουτίνα, όχι εμπορευματοποιημένο σεξ 'κονσέρβα'.
Όχι σε πνιγηρές ζηλοτυπικές ,ασφυκτικές σχέσεις κτητικής αναπηρίας.
Όχι παράνομο, ενοχικό, βιαστικό, επιπόλαιο, ρηχό, ευκαιριακό ή πουριτανικό σεξ.
Όχι σεξ από βία, είτε σωματική ,είτε ψυχολογική και καταναγκασμό.
Η σωστή απόσταση δυναμώνει την αγάπη... σε ουσιαστικές σχέσεις.
Όχι σεξ πριν γνωρίσεις τον σύντροφο σου, πριν τον αγαπήσεις.
Όχι επιδείξεις σεξ απήλ και περιφερόμενα προκλητικά γύναια και κίναιδοι.
Όχι νωρίς, σεξουαλικές σχέσεις στους εφήβους πριν ολοκληρωθεί ο σχηματισμός του σώματος και του μυαλού για να μπορέσουν να καταλάβουν και να κατανοήσουν την σπουδαιότητα μιας σεξουαλικής πράξης.
Όχι σεξ χωρίς επιλογή και εκλεκτικότητα.

Ναι στις σταθερές σχέσεις , στις μονογαμικές σχέσεις, στην κατανόηση, στην συντροφικότητα, στην αγάπη, στην τελετουργικότητα της ερωτικής σεξουαλικής πράξης.
Οι άντρες με μέτρο και σύνεση την κατανάλωση του σπέρματος, ενώ οι γυναίκες έχουν άλλα περιθώρια σε αυτό τον τομέα των οργασμών, αλλά ,να παραμένουν αυστηρές στις επιλογές τους και εμπνέουν σεβασμό με την συμπεριφορά τους, έχοντας οι ίδιες ένα αυτοσεβασμό
για το σώμα τους και το πνεύμα τους και γνωρίζοντας την σοβαρότητα της πράξης .
Να μη εκπίπτουν σε φθηνές καταστάσεις ...ιδίως οι μητέρες και να κρατούν μία παρθενικότητα μέσα τους ξεκινώντας από τον εξαγνισμό του μυαλού, που είναι και η ουσιαστική δύναμη τους.


Ο Ηρακλής, υπακούοντας στην εντολή του Ευρυσθέα πρέπει να πιάσει τον φοβερό Κέρβερο με τα τρία κεφάλια, χωρίς όμως να τον σκοτώσει και να τον καταργήσει, σε ένα πραγματικά δύσκολο Άθλο ακόμη και για ένα ημίθεο.
Το καταφέρνει, και όταν τον βγάζει έξω στο φως, μέσω της γνώσης, που τον φωτίζει αυτό το φοβερό ζώο μετατρέπεται ...σε ήρεμο σκυλάκι.
Ο Οδυσσέας, μετά από συμβουλή του Ερμή ,που του λέει πως δεν μπορείς να αρνηθείς σε μια θεά να πλαγιάσεις μαζί της ,΄δέχεται την πρόταση της Κίρκης,
που θα τον μυήσει στα μυστήρια του σεξ, αλλά δεν μεταμορφώνεται σε γουρούνι, κρατώντας την επίγνωση της πράξης και μη γινόμενος έρμαιο των ενστίκτων.
Ταυτόχρονα παίρνει ενέργεια να κατεβεί στον ¨Άδη και να ρωτήσει για τον δρόμο της επιστροφής, βιώνοντας.... ένα θάνατο !

Σε ένα ωροσκόπιο, ο Πλούτωνας, σε αρσενικά ζώδια θα φτιάξει την δεξιά πλευρά και σε θηλυκά ζώδια σε γυναικεία ωροσκόπια την σκιά.
Στα αντρικά θα δείξει στοιχεία της Άνιμα.
Για την άνοδο της σεξουαλικότητας κάποιες τροφές μπορεί να παίξουν βοηθητικό ρόλο, όπως ο βασιλικός πολτός το Τσινσεγκ, το μέλι. τα καρύδια όλοι οι σπόροι ακόμη και από τα φρούτα και ειδικά τα ρόδια, καθώς επίσης και η φυσική 'δυναμικού' τύπου άσκηση .
Συνέχεια των αρχαίων γονιμικών τελετών είναι και τα "πολυσπόρια" που μαγειρεύονται και τρώγονται στην Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στις 21 Νοεμβρίου,
όταν αρχίζει ο μήνας του Σκορπιού.Επίσης, όταν εμείς οι Έλληνες, μνημονεύουμε τους νεκρούς μας, φτιάχνουμε τα "κόλλυβα", αυτά αποτελούνται από βρασμένο στάρι, ανακατεμμένο με ζάχαρη και σταφίδες, στολισμένο με κόκκους ροδιού.
Στην περίπτωση της περίσσειας της σεξουαλικής ενέργειας, συνιστάται η φυσική άσκηση εκτόνωσης και η ενασχόληση με θέματα γνώσης. Επειδή η γνώση και η κατανόηση της απαιτεί τεράστια ενεργειακά αποθέματα είναι μια καλή ευκαιρία για... την σοφία και
να μη ξοδεύεται άσκοπα και άχρηστα και ανόητα.

Ο Πλούτωνας, είναι αργός πλανήτης, έχει μεγάλο χρόνο περιστροφής από τον ήλιο,
γύρω στα 250 χρόνια, δύσκολα γίνεται κατανοητός σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζοντας περισσότερο γενεές ανθρώπων και μάζες,
Αν είναι όμως κυρίαρχος σε ένα άνθρωπο, λειτουργεί σαν απόλυτη δύναμη και έντονος μαγνητισμός . Σχετίζεται με όλα τα σεξουαλικά αποθέματα και πολικά, με τα υλικά του Ταύρου, όπως φαίνεται με την σύνδεση της φωνής και της σεξουαλικότητας του ανθρώπου.
Αλλά και η γεύση εδώ παίζει σημαντικό ρόλο αφού κάνει τους 'Πλούτωνες'
να δοκιμάζουν τα ...πάντα.
Η υπερβολή και η έλλειψη θα δώσουν τα μεγάλα ελαττώματα του Σκορπιού, που είναι:
Αυτοκαταστροφή, σαδομαζοχισμός εγωισμός άκρατος, παρανομία, ζήλια ,εκδίκηση,
διαστροφές, αρρωστημένες εμμονές.
Η αρμονία και η σωστή χρήση των πλουτώνειων ενεργειών, θα φτιάξουν τον
Μεγάλο μύστη, τον μάγο , τον Αετό, που θα κάψει το ερπετό και μέσα από τις στάχτες του θα ξαναγεννηθεί άρχοντας των ουρανών και ...ελεύθερος.

Την Εποχή του Υδροχόου, ο Πλούτωνας, θα είναι στον 10 οίκο του ωροσκοπίου της Γης,
εξουσιαστής και κυβερνήτης και θα φανερώσει όλα τα μυστικά του…και τα κρυμμένα αρχεία της Γνώσης.

Όλα στο Φως!
Λέει, η Περσεφόνη,
και φανερώνει και παραδίνει τον Κλειδοκράτορα,
στο Νέο Άνθρωπο, στην Τρίνιτι και στον Μορφέα
μαζί με όλα τα κλειδιά για να φθάσει στην… Πηγή!
.
...από τα μυστικά μονοπάτια,
της αστρολογίας
...του 21ου Αιώνα

30 σχόλια:

  1. Όχι σεξ για το σεξ!
    Όχι σεξ χωρίς αγάπη ,χωρίς σεβασμό, χωρίς εμπιστοσύνη.
    Όχι σεξ χωρίς έρωτα, από συνήθεια, από ρουτίνα, όχι εμπορευματοποιημένο σεξ 'κονσέρβα'.

    Δεν μου αρέρσει η λέξη "σέξ"..αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.. όχι σέξ για το σέξ..όταν γίνεται έτσι αναλώνουμε,φθείρουμε αν θέλετε σώμα και ψυχή!
    Ο έρωτας πρέπει πάντα να συνοδεύεται απο την αγάπη..μόνο τότε έχει αξία,είναι το άρωμα εκείνου του θαυμαστού λουλουδιού της καρδιάς(αγάπη)που χωρίς αυτό το ιερό συναίσθημα είμαστε κατώτεροι κι από τα κτήνη!!



    Πολλά φιλιά!!!
    Ξεχωριστή αγκαλιά και φιλί πάντα..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος Κατορθωσει&Βγει'Περασει απο
    την Χωρα του 'Αδη,θα ειναι Για'Παντα'Ενας'Αλλος 'Ανθρωπος.
    'Υμνος'Δεκαλογος!
    ...οι'Μητερες να Κρατουν Μια Παρθενικοτητα 'Μεσα'τους.....Οδυσσεας ...Ερμη....Δεχεται...Κιρκης....
    Ολα στο 'Φως...λεει'Περσεφονη....
    'Δεκαλογος'Υμνος.....:-)
    Nispell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα αγαπητοι πολεμιστές :)

    Τι άλλο να πω για ένα καταπληκτικό κείμενο; ...θα σταθώ στο σημείο που αναφέρεται για να το sex και απλα εκφράζω την ταπεινώτητα και το σεβασμό στα λόγια αυτά τα θεικά του πνεύματος και αγάπης..Περισσότερα θα αναφερθώ σε mail τις επομενες μερες. Σας στέλνω την αγαπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στην περίπτωση της περίσσειας της σεξουαλικής ενέργειας, συνιστάται η φυσική άσκηση εκτόνωσης και η ενασχόληση με θέματα γνώσης. Επειδή η γνώση και η κατανόηση της απαιτεί τεράστια ενεργειακά αποθέματα είναι μια καλή ευκαιρία για... την σοφία και
    να μη ξοδεύεται άσκοπα και άχρηστα και ανόητα."

    ας αφήσουμε, λοιπόν, την κουνταλίνι μας να εκφραστεί, και ας μην την παγιδεύουμε μόνο στο σεξουαλικό τομέα...
    ας την τιμούμε με σεβασμό, χωρίς να την σπαταλούμε και να την εξαθλιώνουμε, γιατί έχει να μας δώσει πολλά δώρα, όχι μόνο αισθησιακά αλλά και πνευματικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα στην αγελη των Λεαινων και Λεοντων που μονο σαν -αγελη -δεν συμπεριφερεται.
    Το επιπεδο του στοχασμου καθημερινα ανεβαινει προς μεγαλη ευχαριστηση φανταζομαι ολων των συμμετασχοντων.
    Ειναι τοσο ομορφα δεμενα τα θεματα που αναρωτιεσαι μηπως το σχολιο σου αντι να προσθεσει, αφαιρεσει κατι απο την δυναμικη του κειμενου.
    ...........
    Οι παππουδες μας κατωρθωσαν το εξης αδιανοητο,υπεροχο,ιδιοφυες.
    Αφηγηθηκαν με Μυθους την ιστορια του Συμπαντος,και της Ανθρωποτητας,
    εδωσαν λυσεις στα αδιεξοδα του Ανθρωπου ερμηνευοντας
    το ψυχικο του κοσμο,και στην συνεχεια ολα αυτα τα τυπωσαν σε ανεξητηλο βιβλιο.
    Τον Ουρανο.
    Ετσι καθε φορα που ο Ανθρωπος θα κοιταζει τον νυχτερινο ουρανο -οσοι το κανουν,γιατι οι περισσοτεροι εχουν στραμμενο το βλεμμα μονιμα την γη-ψαχνοντας λυσεις στα αδιεξοδα του,τους φοβους του,τις Επιθυμιες του,ο Ηρακλης ειναι εκει,ο Θησεας ειναι εκει,η Ανδρομεδα,οι Διοσκουροι,ο ιδιος ο Διας,δεν εχει παρα να τους αναγνωρισει!..και αναγνωριζοντας θυμαται την ιστορια του καθενα,και τι αντιπροσωπευει, και πραττει
    αναλογα...
    Ας καψουν οι σκοταδιστες ολα τα βιβλια και τις βιβλιοθηκες!
    Η Αληθεια ειναι καρφωμενη στο Ουρανιο στερεωμα,και καθε βραδυ χιλιαδες πρασινοκοκκινα φωτακια μας την θυμιζουν...

    Και δυο λογια για τον Ερωτα.
    Αναρωτιεμαι αν στην φυσικη υπαρχει μεγεθος που μπορει να μετρησει την δυναμικη του και την σημασια του στην Εξελιξη του Συμπαντος.
    Θεος λοιπον,Δικαιως!
    Οι Ελληνες τους θεους τους ουτε τους φοβηθηκαν,ουτε τους προσκηνησαν.Τους Λατρεψαν!!
    Τους ατενισαν ορθιοι μετα χερια ανοιχτα και με λατρεια στα ματια.
    Οπως αρμοζει στον Ανθρωπο!

    Ας ειναι μια δημιουργικη μερα για ολους, αυτη που ηδη ξεκινησε να ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η υπερβολική σπατάλη σεξουαλικών χυμών και ενέργειας, έχουν επίδραση στην φαιά ουσία του εγκεφάλου και περιορίζουν την ικανότητα της να διοχετεύει ενέργεια στο σώμα".
    Ελλειψη φαιάς ουσιας εκτός των άλλων σημαίνει φτωχή εγκεφαλική λειτουργία και περιορισμένος έλεγχος των ενστίκτων... Δεν είναι μια ικανοποιητική ερμηνεία αυτή για όλους τους πρωταθλητές του sex;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EKATH~,
    Παν μέτρον άριστον
    και γνώθι σαυτόν!
    Τι άλλο;;;!!!

    Παν μέτρο....
    γιατί το μέτρο είναι κορύφωση,
    αρμονία, ισορροπία και ύψιστη ευφυία...νοητική και συναισθηματική

    και η Αυτογνωσία
    ΕΙΝΑΙ Θεμελιώδης Πράξη!!!

    Όλα τα άλλα έπονται ακόμη
    και η Αγάπη...
    γιατί πως θα αγαπήσεις
    σωστά τον πλησίον σου,
    αν δεν γνωρίσεις και δεν αγαπήσεις
    πρώτα σωστά... τον εαυτό σου;;;

    Χωρίς αυτογνωσία, η αγάπη είναι αδυναμία και γίνεται... ζητιανιά...

    Καλό σου μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα από τα καλύτερα κείμενα που έχετε δημοσιεύσει! Προσοχή, ανεβάζετε επικίνδυνα ρο επίπεδο προσέγγισης σε πολύ καυτά θέματα!
    Χαίρομαι γιατί παραδόξως (;) η ίδια θεματολογία με απασχολεί και μένα αυτή την περίοδο. Πλούτων: Ο Μέγας Ακατανόητος. Αν και τον "κουβαλάμε" στα Ισχύα μας... είμαστε τόσο ανίσχυροι απέναντί του!
    Περί Έρωτος... ουδείς άλλος λόγος, παρά μόνος ο Ορφικός:

    Κικλήσκω μέγαν, ἁγνόν, ἐράσμιον, ἡδὺν Ἔρωτα,
    τοξαλκῆ, πτερόεντα, πυρίδρομον, εὔδρομον ὁρμῆι,
    συμπαίζοντα θεοῖς ἠδὲ θνητοῖς ἀνθρώποις,
    εὐπάλαμον, διφυῆ, πάντων κληῖδας ἔχοντα,
    αἰθέρος οὐρανίου, πόντου, χθονός, ἠδ' ὅσα θνητοῖς
    πνεύματα παντογένεθλα θεὰ βόσκει χλοόκαρπος,
    ἠδ' ὅσα Τάρταρος εὐρὺς ἔχει πόντος· θ' ἁλίδουπος·
    μοῦνος γὰρ τούτων πάντων οἴηκα κρατύνεις.
    ἀλλά, μάκαρ, καθαραῖς γνώμαις μύσταισι συνέρχου,
    φαύλους δ' ἐκτοπίους θ' ὁρμὰς ἀπὸ τῶνδ' ἀπόπεμπε.

    (ΟΡΦΕΩΣ ΥΜΝΟΙ, ΑΡ. 58)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. edelweiss,
    δεν μπορεί η ερωτική πράξη να προηγείται της συναισθηματικής και πνευματικής επαφής, γιατί εγκλωβίζεται και παραμένει στο πρώτο ενστικτώδες σωματικό επίπεδο.

    Δυστυχώς όμως, το σύστημα χειρισμός των μαζών, τους σπρώχνει και τους απασχολεί με την διαφήμιση η τους αδρανοποιεί με την έννοια της αμαρτίας και της ενοχής...
    και στις δυό περιπτώσεις ο Κέρβερος γίνεται ανεξέλεγκτος...

    Οι γυναίκες πληρώνουν πρώτες,
    και σκληρά αυτή της μεθόδευση,
    κα την απομύζηση της ενέργειας τους,
    χρησιμοποιούμενες είτε σαν φθηνό μέσο διασκέδασης είτε σαν όργανο αναπαραγωγής μόνο...

    Καλό σου μεσημέρι,
    αγαπημένο μας λουλούδι και μια ξεχωριστή αγκαλιά...;)1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το άγριο τρικέφαλο σκυλί,
    πως μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε κτήνη αλλά και πως τους γεννά κι όλας για να τους ξαναοδηγήσει στα σκοτεινά διαμερίσματα του κάτω θεού;!
    Δεν γίνεται να τον καταργήσουμε αλλά δεν γίνεται και τον αφήσουμε ανεξέλεκτο...

    Μια μεγάλη αγκαλιά απ'όλους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ¨Ολα στο Φως ,
    Νισπέλ!!!
    Είναι ο καιρός πια
    που θα βγουν όλα στο φως
    και θα δοθούν όλες οι εξηγήσεις...

    Ο Τηλέμαχος έχει ενηλικιωθεί
    και Άνθρωπος έχει επιστρέψει...
    η Ψυχή του δεν τον έχει προδώσει, γιατί τον περίμενε πάντα,
    δεν μπορεί χωρίς αυτόν...!!!

    Και αυτός είναι
    ένας μεγάλος Ερωτας
    και μια δοκιμασμένη Αγάπη,
    που έχει περάσει πολλά
    και έχει αντέξει;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πολύ λίγο για το Πνεύμα του ανθρώπου να παραμείνει μόνο στο αισθησιακό μέρος της σεξουαλικής πράξης και στο ζωώδες επίπεδο.

    Δεν τιμά το δώρο της ζωής και την ευκαιρία της ύπαρξης.

    Καλό μεσημέρι,
    'πνευματικοποιημένη' σοφή
    Χριστίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Η Αληθεια ειναι καρφωμενη στο Ουρανιο στερεωμα,και καθε βραδυ χιλιαδες πρασινοκοκκινα φωτακια μας την θυμιζουν..."

    Λίγοι κατόρθωσαν να ανεβούν
    και να γραφτούν εκεί πανω στο
    ουράνιο στερέωμα!
    Και αυτοί είναι μόνο οι Έλληνες
    θεοί και ήρωες!!!

    Γιατί....
    "Οι Ελληνες τους θεους τους ουτε τους φοβηθηκαν,ουτε τους προσκηνησαν.Τους Λατρεψαν!!
    Τους ατενισαν ορθιοι μετα χερια ανοιχτα και με λατρεια στα ματια.
    Οπως αρμοζει στον Ανθρωπο!"

    Γιατί δεν ταιριάζει σε Έλληνα
    -με την παγκόσμια έννοια του όρου, όχι την εθνικιστική τύπου προπαγάνδα-
    να είναι δούλος κανενός και αμνός
    οποιοδήποτε ποιμνίου, προσκυνώντας στα τέσσερα,
    κοσμικές αναξιόπιστες, ύποπτης προέλευσης... εξουσίες!

    Ο Ελληνισμός ήταν και είναι αυτούσια έννοια και ανθύπαρκτη.

    Ο Ελληνισμός είναι Παγκοσμιότητα,
    είναι μια Έννοια, που μιλά στις καρδιές όλων των ανθρώπων,
    ανεξαρτήτου φυλής και χρώματος και θρησκευτικών πεποιθήσεων
    και αγκαλιάζει όλες τις θρησκείες,
    στα σωστά τους πλαίσια.

    Ο Ελληνισμός,
    είναι η Γνώση και ο Άνθρωπος, Όρθιος και Παγκόσμιος και Σοφός!

    Σε χαιρετούμε Φύλακα,
    η ουσιαστική σου παρουσία, από την τόσο μακρινή Ανατολή
    και τα συμπεριεκτικά σχόλια σου,
    βοηθούν αφάνταστα
    το έργο της ομάδας.

    Καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι πρωταθλητές του sex,
    δυναμική μας ηρωίδα,
    έχουν πάρει τέτοιο χάπι αυτούπνωσης και αποβλάκωσης,
    που δεν βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν τίποτα...

    Αλλά μεταξύ μας, ΄λίγοι έμειναν ...
    πια,καθαρόαιμοι!

    Γιατί σε μια εποχή, που το τσιμέντο πνίγει τα πάντα, τα πλαστικά να μας κατακλύζουν,
    οι τροφές απενεργοποιημένες, οι γεννήτορες άδειοι και στραγγισμένοι από ενέργεια κλπ
    μη νομίζεις πως περισσεύει σεξουλική ενέργεια.

    Άδειες οι μπαταρίες,
    πολλά τα προβλήματα,
    απο νεαρή ηλικία,
    φτωχά αποθέματα
    και για αυτό στρέφονται στην παιδεραστία,
    τα τελευταία αποθέματα της ενέργειας,
    "πεινασμένοι ενεργειακά "
    ακρωτηριασμένοι ανάπηροι
    ενήλικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποιος συγγραφέας αναφέρει και συμφωνώ διαισθητικά, ότι οι πόλεμοι γίνονται από τον τρόπο που κάνουν έρωτα οι άνθρωποι.
    Όλα είναι τόσα συνδεμένα μεταξύ τους και όλα ζητούν από τον Πολεμιστή ορθό χειρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας απασχολεί,
    η ίδια θεματολογία
    γιατί έχουμε τις ίδιες ανησυχίες,
    τις ίδιες αγάπες,
    την ίδια λαχτάρα της ψυχής,
    την ίδια θλίψη για το 'πλιάτσικο',
    τον ίδιο νόστιμο ήμαρ,

    και συνδεόμαστε υποσυνείδητα,
    φίλε μας μεγάλε Έλληνα
    ακούραστε Πυρίσπορε
    της φλόγας της
    Γνώσης!

    Όσο για τα καυτά θέματα,
    με την σειρά τους,...
    δεν θα αφήσουμε
    τίποτα απροσέγγιστο.

    'Ολα στο Φως!

    Οι πινακίδες:
    Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει
    δεν ισχύει για τους πολεμιστές,
    που ζουν με προκλήσεις...
    ούτε υπάρχουν θέματα 'ταμπού'
    που δεν αγγίζουν..,

    Όλα στο Φως!

    Και όποιος αντέξει...
    να δούμε ποιός θα αντέξει το Φως
    και το Λιβάνι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνδέεται άμεσα
    ο πόλεμος με τον έρωτα,
    αφού ο Άρης , ο Θεός του πολέμου,
    Όταν δεν είναι στο πεδίο της μάχης, βρίσκεται στην αγκαλιά της Αφροδίτης.

    Κάντε έρωτα και όχι ΄πόλεμο
    λέγαν τα παιδιά των λουλουδιών αλλά κάνανε λάθος
    και... λάθη!

    Γιατί υπάρχουν και άλλοι πόλεμοι, υπόγειοι, παρασκηνιακοί ,έμμεσοι, παραπλανητικοί, διαβρωτικοί, απομυζητικοί,
    πόλεμοι που
    δεν ξέρεις ποιος είναι ο εχθρός δεν μπορείς να τον διακρίνεις,
    όπως
    στις περιπτώσεις των 'λύκων'
    που φτιάχνουν 'πρόβατα'
    και μετά
    τους λένε ιστορίες
    ...για καλούς ποιμένες…
    να κάθονται ήσυχα!

    Φίλε μας,
    Ελεύθερη Πόλη,
    Οι πολεμιστές της καρδιάς,
    λένε:
    Μόνο η Γνώση και η Αυτογνωσία μπορεί να είναι η ελπίδα για τον Ανθρώπο
    και αυτό είναι ο στόχος τους
    και το όραμα τους
    στην χαραυγή
    ...του 21ου Αιώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γειά σου φίλε El.Zin, μιλάς μέσα στο κείμενο για τον αστρολογικό χάρτη της γής την εποχή του Υδροχόου. Θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες γι αυτό? Με ενδιαφέρει πολύ και για την δική μου έρευνα... Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαρίστως αγαπητέ-ή
    i am love,
    ότι μπορώ και ότι γνωρίζω
    για αυτό το θέμα.

    Εννοείς πληροφορίες για το χάρτη της Γης την εποχή του Υδροχόου;

    Η Γη θα έχει τα επόμενα 2000 χρόνια ωροσκόπο Υδροχόο, άρα ο Σκορπιός θα είναι ο 10ος οίκος και ο Πλούτωνας κυβερνήτης από το ζενίθ, 7ος ο Λέων και 4ος ο Ταύρος
    στο Ναδίρ
    Οι 4 βραχίονες του σταθερού σταυρού αλλάζουν την δόνηση και τον
    κραδασμό μια εποχής που βρίσκεται στο τέλος της.

    Και εσύ να ξέρεις ότι μας αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που είναι... in love!
    Η αγάπη εκπέμπεται από την καρδιά
    και η καρδιά ανήκει στον Λέοντα,
    πολικό ζώδιο του Υδροχόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέλεια σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είχα σκεφτεί ότι ο ωροσκόπος καθορίζει την εποχή. Μας περιμένουν περιέργα χρόνια δηλαδή και ίσως δύσκολα...με την εποχή του Υδροχόου, αν εξαιρέσουμε την πνευματική ανάπτυξη του κόσμου. Εσύ τι πιστεύεις? Το καλό είναι τουλάχιστον ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές. Μου αρέσει πολύ το μπλόγκ σου, δεν βρίσκεις τέτοια πνευματική σοφία εύκολα...;-), βοηθάς κόσμο συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα
    i am love!

    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια από καρδιάς!

    Υπάρχουν αρκετές αναφορές στην εποχή του Υδροχόου
    ... στο ιστολόγιο.

    Η τελευταία πριν λίγες μόνο ημέρες στα σχόλια της ανάρτησης:
    Ο Οδυσσέας και τα αστέρια,
    μαζί με τα θέματα της καρδιάς και του Λέοντα.
    http://e-lions.blogspot.com/2008/02/blog-post_18.html

    Επισκεφτήκαμε και το δικό σου μπλογκ και διαπιστώσαμε ότι έχεις κάνει πολλές και ενδιαφέρουσες σκέψεις για πολλά θέματα που μας αρέσουν.

    Το καλό και το κακό εξαρτώνται κάθε φορά από τον χρήστη και την χρήση της κάθε ενέργειας.
    Η έλλειψη και η υπερβολή
    δημιουργούν πρόβλημα,
    ενώ το μέτρο και η ισορροπία...αρμονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι έχεις δίκιο για το θέμα της ισορροπίας και της αρμονίας. Απλά επειδή είναι δύσκολο να γειώσουμε τις ανώτερες πνευματικές δυνάμεις των ζωδίων θα πρέπει να ξεπεράσουμε πολλές απο τις αρνητικές τους πλευρές πρώτα.
    Και αφού έχουμε να κάνουμε με Σκορπιό και Ταύρο σε Τετράγωνο μας περιμένουν πολύ έντονα χρόνια μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι είναι δύσκολη υπόθεση,
    η ισορροπία κάθε φορά και να μην ...είναι στατική.

    Αυτός που δεν κάνει τίποτα μειώνει τις πιθανότητες ενός λάθους αλλά χάνει σε εμπειρία συνειδήσης.

    Ο σταθερός σταυρός με τις πολικότητες Ταύρου-Σκορπιού και Λέοντα -Υδροχόου και τα τετράγωνα που σχηματίζουν γωνίες 90 μοιρών,
    δεν είναι εύκολος αλλά εγγυάται και... μια σταθερότητα.

    Τα προηγούμενα 2000 χρόνια με ωροσκόπο της Γης στους Ιχθείς, απέναντι η Παρθένος,
    Ζενίθ ο Τοξότης και ναδίρ, οι Δίδυμοι,
    αισθανθήκαμε πολλές φορές την μεταβλητότητα αυτού του Σταυρού που γέννησε και πολλούς Ιχθείς με κυρίαρχο τον Ποσειδώνα,την ομίχλη του και τα άγρια κύμματα του.

    Τώρα έχουμε την εμφάνιση πολλών Υδροχόων, μαζί με το νερό της Γνώσης τους και η Άρτεμις, ο πλανήτης Ουρανός, τρέχει ελεύθερη
    ταχύτατη μέσα στα δάση με το πανέμορφο Ελάφι της.
    Μένει σε μας να βρούμε τρόπους να το πιάσουμε χωρίς να το πληγώσουμε
    και μετά να το αφήσουμε ελεύθερο αφού το θαυμάσουμε... από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαίρομαι που βρήκα το μπλόγκ σου πραγματικά.
    θα τα ξαναπούμε λογικά σε κάποιο άλλο πόστ. Άλλωστε δεν τα έχω διαβάσει ακόμη όλα χε χε...

    Και μου αρέσει που γράφεις και πολλά αστρολογικά, είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον ειδικά για όποιον ασχολείται και ξέρει.

    Μου έκανε βέβαια εντύπωση πώς κάπου γράφεις για τον Ζεύς κυβερνήτη Αιγόκερου και Κρόνο για Τοξότη. Γιατί; Η κοινή διαδεδομένη γνώση λέει το αντίθετο. Ξέρεις κάτι άλλο; Θα με ενδιέφερε πολύ αν θέλεις να μου πείς.
    Συγνώμη αν σε κούρασα με τα μηνύματα και που σε ρωτάω διάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι πολύ σωστή η παρατήρηση σου και υπάρχει αυτή "η αλλαγή"
    ... από την παραδοσιακή αστρολογία.

    Ίσως χρειάζεται να δούμε με μια καινούργια ματιά την αστρολογία του 21ου αιώνα, που ως γνωστό ανήκει στον Υδροχόο και η Άρτεμις κρατάει τα μυστικά του νυχτερινού ουρανού, ενώ ο αδελφός της,
    ... του ημερησίου.

    Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μας αναγκάζουν να τοποθετήσουμε τον Δία στο Αιγόκερω.
    Οι πιο σημαντικοί είναι:
    Δεν μπορεί να κυβερνάει ο άρχων του Ολύμπου παρά μόνο από το υψηλότερο σημείο, το ζενίθ
    και τον Αιγόκερω.
    Δεν μπορεί να συνυπάρχει με τον Κρόνο αφού τον έχει καταργήσει και τον έχει αναγεννήσει με την μορφή της Αθηνάς, της επιστήμης, της φιλοσοφίας της ανώτερης διανόησης που ταιριάζει στον 9ον οίκο και στον Τοξότη.

    Δεν μπορεί σε ένα αρμονικό Ολύμπιο σύστημα να υπάρχει ανισορροπία αρσενικών και θηλυκών ενεργειών.
    Οι 6 θεοί και οι 6 θεές του Ολύμπου αντιπροσωπεύουν τα 12 ενεργειακά κέντρα στο ανθρώπινο σώμα από τα πόδια έως το κεφάλι και συγχρονίζονται, συντονίζονται με την δόνηση των πλανητών.
    Ο πιο ουσιαστικός ρόλος της αστρολογίας είνα να χρησιμεύσει σαν ένας χάρτης μια πυξίδα,
    σε μια αυτογνωστική διαδρομή του ανθρώπου και κατανόηση του εαυτού του,των άλλων και του κόσμου.

    Καλημέρα!
    Δεν με κουράζεις καθόλου.
    Απολαμβάνω τον διάλογο και τους ενδιαφέροντες ανθρώπους
    που μπορούν και συζητούν
    ...όταν τους συναντώ.

    Η εξουσία το Κρόνου έχει λήξει
    και είμαστε στον Καιρό...του Δία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω που στηρίζεται. Συμφωνώ με το ότι θα έπρεπε να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο άλλωστε γι αυτό αυτή η θέση Δία συζυγία Μεσουρανημα θεωρείται και ίσως η καλύτερη. Όμώς ένας Τοξότης δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Κρόνου ούτε ένας Αιγόκερως τα στοιχεία του Δία. Ποια είναι η γνώμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όμώς ένας Τοξότης δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Κρόνου ούτε ένας Αιγόκερως τα στοιχεία του Δία. Ποια είναι η γνώμη σου;

    Η γνώμη μου λοιπόν είναι
    πως μάλλον πρόκειται για προκατάληψη
    πως ένας Αιγόκερως είναι αδύνατος και ένας Τοξότης...γεμάτος.

    Είναι δύσκολο ένα ζώδιο να είναι αμιγές στο χρώμα του και σε πολλές περιπτώσεις,
    πέρα από τον ωροσκόπο και τους ανατέλλοντες πλανήτες,
    αν υπάρχουν,
    διακρίνεται και η επιρροή του διπλανού ζωδίου εξ αιτίας του Ερμή και της Αφροδίτης που μπορεί να είναι εκεί και κοντά στον Ήλιο.

    Έτσι έχουμε πολλά παραδείγματα Αιγόκερων πληθωρικών,γεμάτων και πολυλογάδων και
    ... αδύνατους λιγομίλητους Τοξότες.

    Αν αφήσουμε τον Δία στο Τοξότη,
    θα είναι απέναντι από τον Ερμή και τους Διδύμους.
    Την Ήρα που θα την τοποθετήσουμε, εφ όσον είναι ζευγάρι;

    Εξ άλλου με αρχετυπικο
    φυσικό ωροσκόπο Κριό και τον Άρη εκεί κυβερνήτη,
    ποιός είναι ο πατέρας και η μητέρα του;
    Ο 10ος και ο 4ος;
    Ο Ζευς και η Ήρα,
    είναι οι γονεις του Άρη,
    ...Αιγόκερως και Καρκίνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά με βοήθησες πολύ. Θα τα ξαναπούμε λοιπόν...! Να είσαι καλά ως τότε! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και εσύ να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για τις σκέψεις σου,
    αυτές που θέλησες να μοιραστείς μαζί με όλους μας,
    προάγοντας ένα ενδιαφέροντα διά-λογο.

    Ποια είναι η διαφορά του εν-δια-φέροντος από την περι-έργεια;

    Το πρώτο φέρνει τον Δία εντός, ενώ το δεύτερο είναι περί, γύρω -γύρω ...από το έργον.

    Θα τα ξαναπούμε!

    Είμαστε στον Καιρό του Δία,
    ... αυτού που μεγάλωσε κάτω από τον χορό των Κουρητών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;